Anna Lieckalniņa-Krimele: Dažiem politiķiem ir traktorista izglītība (8)

Sieviete šķērsgriezumā
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sieviete šķērsgriezumā
Sieviete šķērsgriezumā Foto: Artūrs Krūmiņš

Portāla Apollo raidījumā Sieviete šķērsgriezumā Anna Lieckalniņa-Krimele atklāti runā par sajūtu, kā ir būt mammai 20 gadu vecumā un tagad, attiecībām, laimi, slavu profesiju un arī par politiku, kurā, viņasprāt, sieviete maz ko var ietekmēt un mainīt.

Anna Lieckalniņa-Krimele stāsta, ko viņa kā sieviete vēlētos izmainīt politikā:

"Es novērsos no vienas partijas tieši tāpēc, ka, esot iesaistītai šajās darbībās, es redzēju šo te vecu vīru noniecinošo attieksmi no sērijas nu, ko tad nu jauns un vispār vēl sieviete... Bet pašam, labākajā gadījumā, traktorista izglītība." (..)

"Vai mēs, trauslas pēc izskata, ielecot šajā gaļas mašīnā, vispār kaut ko varam mainīt? Varbūt tu, vadot šo raidījumu, un es, vadot konferences, nezinu, esam ietekmīgākas, nekā viens no 100 tajā Saeimā?"

Par to, ko vēl Anna noteikti gribētu izmainīt, klausies raidījuma intervijas fragmentā. Visu raidījumu Sieviete šķērsgriezumā skaties jau drīzumā!

» Uģis Kuģis: pašapmierināšanās ir grēks, sekss - smalks egoisms

Video: Anna atklāj, ko viņa kā sieviete gribētu izmainīt politikā

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu