Vai aktieru vidū ir daudz seksuālo minoritāšu pārstāvju? Atbild Ieva Florence (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cilvēks līdz savai profesijai mēdz nonākt visdažādākajos veidos. Reizēm tas ir agrā bērnībā izsapņots sapnis par savu nākotnes profesiju, daļai profesijas izvēle ir bijusi nejaušība, bet vēl kādam tas ir pārdomāts un izsvērts lēmums. To, kā līdz savai profesijai ir tikuši sabiedrībā zināmi cilvēki, palīdzēs noskaidrot 13 gadus vecais blogeris Rojs.

"Manuprāt, vispilnīgāko iespaidu par profesiju var iegūt aprunājoties un izjautājot konkrētās profesijas pārstāvi. Ņemot vērā faktu, ka manām aktivitātēm seko daudz tieši gados jauni cilvēki, esmu nolēmis izveidot videointerviju ciklu "Daži muļķīgi jautājumi profesionālim". Šajās intervijās uz maniem jautājumiem atbild dažādu profesiju pārstāvji un es ceru, ka šīs sarunas kādam sniegs atbildi uz svarīgo, bet tik sarežģīto jautājumu - par ko man kļūt?" par intervijām stāsta Rojs. 

Šoreiz Rojs uz sarunu aicināja lielisko, šarmanto un visādi citādi jauko, un talantīgo aktrisi Ievu Florenci. "Aprunājāmies par aktrises profesiju un es uzzināju, ka Ievai ir Oskars!" - ieintriģē Rojs.

Lai noskaidrotu, ko par savu profesiju saka šefpavārs Lauris Aleksejevs, dziedātāja Agnese Rakovska un daudzi citi populāri un ne tik populāri cilvēki, seko līdzi jaunumiem blogā Pipars.lv un portālā Apollo!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu