Piena zobi un vara pogas - ziedojumu kastē met ne tikai monētas

"Dod pieci!"
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Strokins

Labdarības maratona "Dod pieci!" ietvaros viens no akcijas vēstnešiem - Čiekurmens - viesojas piecās Latvijas pilsētās, lai sniegtu iespēju ziedot tiem, kas to ļoti vēlas, bet nevar ierasties Rīgā, stikla studijā.

Otrdien, 18. decembrī, Čiekurmens jeb īstajā vārdā Rafaels Čiekurs, apciemoja ziedotājus Siguldā. Tur no ziedotājiem saņemtas ne tikai naudaszīmes, bet arī citas dāvanas.

Foto: Andrejs Strokins

"Kāds puisītis ziedojumu kastītē iemeta ne tikai naudiņu, bet arī savus piena zobus," stāsta Čiekurmens.

Kā izrādās, ziedotājs bijis kāds puika vārdā Jānis. Viņš sakrāto naudiņu, ko vēlējies ziedot, glabājis krājkasē, kas uztaisīta no siera kastītes iepakojuma.

"Viņš savu krājkases saturu birdināja mūsu ziedojumu kastē un pamanījām, ka tur starp monētām atrodami arī pieci piena zobi," stāsta Čiekurmens. "Viņš tos gribēja saglabāt un atdot zobu fejai, bet vēl nepaspēja. Tāpēc iedeva mums un teica, lai fejai piešķiram mēs - naudiņu, ko par zobiem saņemsim, lai liekam ziedojumu kastē!" 

"Dod pieci!' komanda arī cer sagaidīt zobu feju stikla studijā un pārvērst zobiņus naudas ziedojumos.

Čiekurmens, viesojoties Siguldā, ziedojumos saņēma ne tikai zobus un vara pogas, bet arī 172,94 eiro.

Foto: Atklāj labdarības akciju "Dod pieci!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu