Indra Salceviča atklāti par kādu savu ilgstošu atkarību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes māksliniece Indra Salceviča sociālajos tīklos dalījās atklātā stāstā par to, kādu atkarību piedzīvojusi visu mūžu. Kā izrādās - tā ir sevis vainošana visās problēmās. 

"Mans vārds ir Indra, un es esmu anonīmais sevis vainotājs! Sevis vainošana ir mana atkarība... Kurš vēl ar mani vienā klubiņā? 

Cik atceros sevi, tā bijis ir vienmēr! Vainoju sevi it visā. Vainoju, ka saslimu, jo tā liku raizēties vecākiem. Vainoju sevi, jo biju slinka un nenesu mājās izcilas sekmes.Vainoju sevi, jo neizdevās mana lielā modes impērija. Vainoju sevi arī par lietām, kas it kā ar galvu saprotams, ka nav no manis atkarīgas, bet tāpat kaut kur domāju, ka ir! Vainoju jo šķiet vainīgas ir manas izvēles. Vainoju sevi ik reiz, kad kaut kas neizdevās.Man gribējās izpatikt un būt labai. Nemācēju pateikt "nē". Jāatzīst, ka šo mākslu vēl joprojām apgūstu. Bet, lai vai kā, kaut kā pēdējā gada laikā reti iegriezos tajā anonīmo sevis vainotāju klubiņā. Šodien, ienākot atkal klubiņā, vēlreiz un vēlreiz sapratu – nu nevaru būt es laba visiem. 

P. S. Kārlis atnesa mājās trijnieku. Loģiski, ka anonīmais sevis vainotājs vainos tikai sevi..." sociālajā tīklā "Instagram" vēstīja modes māksliniece.

Komentāros atbalstu un sapratni Salcevičai izteica arī citi cilvēki, kuri atzina, ka arī paši piedzīvo līdzīgu problēmu, norādot, ka, ejot gadiem, tā mēdz pazust. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu