Kāda ir Agneses Rakovskas lielākā izgāšanās uz skatuves?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cilvēks līdz savai profesijai mēdz nonākt visdažādākajos veidos. Reizēm tas ir agrā bērnībā izsapņots sapnis par savu nākotnes profesiju, daļai profesijas izvēle ir bijusi nejaušība, bet vēl kādam tas ir pārdomāts un izsvērts lēmums. To, kā līdz savai profesijai ir tikuši sabiedrībā pazīstami cilvēki, palīdzēs noskaidrot 13 gadus vecais blogeris Rojs.

"Manuprāt, vispilnīgāko iespaidu par profesiju var iegūt, aprunājoties un izjautājot konkrētās profesijas pārstāvi. Ņemot vērā faktu, ka manām aktivitātēm seko daudz tieši gados jaunu cilvēku, esmu nolēmis izveidot videointerviju ciklu "Daži muļķīgi jautājumi profesionālim". Šajās intervijās uz maniem jautājumiem atbild dažādu profesiju pārstāvji, un es ceru, ka šīs sarunas kādam sniegs atbildi uz svarīgo, bet tik sarežģīto jautājumu - par ko man kļūt?" par intervijām stāsta Rojs. 

Šoreiz Rojs uz sarunu aicināja grupas "Triānas Parks" solisti Agnesi Rakovsku. "Ar Agnesi parunājām gan par dziesmu, ko viņa nekad nedziedātu, gan par to, vai Agnese guļ laivā un vai viņai ir banāna formas pidžama!"- atklāj blogeris. 

Lai noskaidrotu, ko par savu profesiju saka šefpavārs Lauris Aleksejevs, aktrise Ieva Florence un daudzi citi populāri un ne tik populāri cilvēki, seko līdzi jaunumiem blogā Pipars.lv un portālā Apollo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu