Ziemassvētku dāvana viņam: sabiedrībā zināmu vīriešu ieteikumi

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētku dāvanas meklējumi vīrietim ir izaicinājumu un stresa pilns pasākums, tā šonedēļ raksta jaunākajā žurnālā Ieva. Lai neaprobežotos ar ierasto komplektiņu - bokseršortiem, zeķēm vai skuvekļiem, šoreiz mēģinām atvieglot tev šo uzdevumu, un lūdzām viņus pašus atklāt, kāda būtu labākā dāvana svētkos. Sabiedrībā zināmi vīrieši dod padomus.

(..) Valdis Melderis, radio «Skonto» balss, televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs skaidro, ko viņam kā vīrietim gribas saņemt svētkos:

"Patiesībā man neko dāvināt nevajag - vēlos saņemt mieru un laiku. (..) 

Jo krāšņāk dāvana ir iepakota, jo vairāk ir žēl iesaiņojumu saplēst, skaisto papīru pārvēršot atkritumos, kas piesārņo pasauli. Tāpēc uzskatu - jo vienkāršāk dāvana ir iesaiņota, jo labāk. (..)

Foto: Ieva Čīka/LETA

» Vai Valdis Melderis varētu ikdienā ģērbties leoparda printa kreklā?

Vislabākais ieteikums sievietei, ja viņa neorientējas lietās, kas otrajai pusītei varētu patikt, - pakonsultēties ar vīrieša draugu. Tādā veidā man, piemēram, ir uzdāvināts ļoti smalks plašu atskaņotājs. Izcili, ja vīram ir hobijs. Tad var aizvest mīļoto uz veikalu un pateikt: ņem, ko gribi, es samaksāšu! Bet reizēm vislabākā dāvana ir iespēja pabūt vienatnē. Viena no visu laiku skaistākajām dāvanām no manas sievas bija viņas teiktais: zini, es tev došu mēnesi laika, brauc, kur vien vēlies, es pieskatīšu bērnus! Mēs bijām tikko iznākuši no kino, noskatījušies filmu Voltera Mitija slepenā dzīve. Tā nu piedalījos Dakaras rallijā pavadošā ekipāžā kā žurnālists. Un katru vasaru man ir tiesības sēsties uz motocikla un uz nedēļu aizbraukt, kur vien acis rāda. Tomēr šobrīd lielākā dāvana man personīgi, ņemot to, ka abi strādājam kā traki, būtu atpūtusies sieva - ja viņa viena vai kopā ar draudzenēm aizbrauktu uz nedēļu ceļojumā un atbrauktu mājās priecīga. Apmierināta sieva labā noskaņojumā ir vislabākā dāvana precētam vīrietim. Tāpēc, mīļās sievietes, atpūtieties pašas, un visi pārējie arī būs laimīgi!» 

Renārs Zeltiņš, šovmenis, pasākumu un raidījumu vadītājs 

(..) "Atceros labāko dāvanu, ko bērnībā man atnesa Ziemassvētku vecītis, - man tad bija četri gadi. Man uzdāvināja loku ar bultām, kam galos piesūcekņi. Biju sajūsmā! Otru labāko dāvanu saņēmu šogad septembrī savā dzimšanas dienā - sieva bija izveidojusi video ar manu draugu, paziņu, tuvinieku dalību, un tas mani aizkustināja līdz sirds dziļumiem un asarām. Viens no mūža skaistākajiem brīžiem! Iesaku sievietēm pašām nonākt pie atbildes, ko dāvināt vīrietim. Jādāvina daudz un dikti, katru reizi rūpīgi vērojot vīrieša vaibstus. Dāvinātam zirgam gan mutē neskatās, tomēr vilšanos sejā ir grūti noslēpt!"

Foto: Edijs Pālens/LETA

Visu rakstu un citu sabiedrībā zināmu vīriešu viedokli lasi jaunākajā žurnālā Ieva

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu