Miķelis Rēdlihs: Atceros savu pirmo spēli KHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miķelis Rēdlihs
Miķelis Rēdlihs Foto: Paula Čurkste/LETA

Vakar Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībai. Savu 600. spēli KHL aizvadīja Miķelis Rēdlihs, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju Rīgas kluba rindās. Pats Rēdlihs pēc spēles atzinis, ka atceras arī savu pašu pirmo spēli līgā, vēsta klubs. 

Jubilārs pēc spēles atzina, ka spēle kopumā nebija slikta, taču ir lietas, kurai komandai ir nepieciešams uzlabot. "Spēle kopumā nebija slikta. Jāuzlabo vairākuma spēle. Turējāmies kopā kā komanda, tādēļ arī izdevās atspēlēties," atzinis Rēdlihs.

Rīgas "Dinamo" ar 40 punktiem 42 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, pirmajam astotniekam zaudējot trīs punktus. Situāciju turnīra tabulā ļoti labi saprot arī Rēdlihs. "Skaidrs, ka notiek cīņa par izslēgšanas spēlēm. Gatavojamies spēli no spēles," piebilst hokejists.

Spēle pret "Torpedo" bija Rēdliha 600. spēle KHL, kļūstot par 22. hokejistu, kurš KHL ir aizvadījis tik daudz spēles.  Pats hokejists uzskata, ka tas ir daudz, kā arī joprojām atceras savu pašu pirmo spēli līgā. 

"Laikam, ka tas ir daudz. 600 spēles līgā ir liels skaitlis. Atceros arī savu pirmo spēli - Habarovskā. Guvu vārtus pirmajā spēlē. Laurim pirms spēles teicu, ka laiks tiešām ātri skrien, jo vēl nesen šķita, ka aizvadu pirmo spēli un sezonu līgā," atzīst Rēdlihs. 

Latvijas klubs pašlaik aktīvi cīnās par vietu Gagarina kausā, no Rietumu konferences kopvērtējuma astotajā vietā esošās Maskavas apgabala "Vitjaz" tā atpaliek trīs punktus, tomēr aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 12 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Galerija: Rīgas "Dinamo" - Ņižņijnovgorodas "Torpedo"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu