"Tallink" kuģis "Isabelle" trešdien ieradīsies Stokholmas ostā ar kavēšanos (1)

Precizēts
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Tallink" prāmis; ilustratīvs foto.
"Tallink" prāmis; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens /LETA

Kuģniecības kompānijas "Tallink" kuģis "Isabelle", kas no Rīgas izbrauca 1. janvāra vakarā, trešdien ieradīsies Stokholmas ostā Zviedrijā ar kavēšanos, liecina "Tallink Latvija" klientu servisa informācija.

"Tallink Latvija" informēja, ka Stokholmas ostā prāmis "Isabelle" trešdien varētu ierasties aptuveni pulksten 14 (pēc Zviedrijas laika), kamēr, pēc informācijas "Tallink" mājaslapā, atbilstoši kustības grafikam prāmim Stokholmas ostā plānotais ierašanās laiks ir pulksten 10.30.

Savukārt, vai "Isabelle" kavēšanās iemesli ir saistīti ar vētru jūrā, "Tallink Latvija" pārstāvji aģentūrai LETA patlaban nekomentēja.

Tajā pašā laikā prāmja "Romantika", kas 1. janvārī no Stokholmas izbrauca pulksten 17, kursēšanas grafikā patlaban nav izmaiņu un prāmis Rīgas ostā plāno ierasties atbilstoši kustības grafikam pulksten 11.

Video: Jūra no "Tallink Baltic Queen" klāja

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka aizvadītajā naktī Olandē jeb Ālandu salās, Somijas dienvidrietumos, reģistrētas vēja brāzmas līdz 41,6 metriem sekundē (m/s) , kas provizoriski ir jauns rekords Somijai.

Agrā rītā Gotlandē bija vēja brāzmas līdz 35 m/s. Baltijas jūrā netālu no Stokholmas vēja brāzmu spēks naktī sasniedza 37 m/s, bet Zviedrijas piekrastē uz ziemeļiem no Stokholmas - 38,5 m/s.

Baltijas jūrā sinoptiķi izsludināja augstākās pakāpes jeb sarkano brīdinājumu. Latvijā spēkā oranžās krāsas brīdinājums, bet nav gaidāmi lieli vēja postījumi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu