Andris Kivičs ar Lieni Skulmi jau kaļ plānus par kāzām un bērniem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar Madaru Kiviču, turklāt ir sācis jaunas attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.  Kā tagad izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj mūziķis, viņam attiecībā uz Lieni ir nopietni plāni. 

Kivičs un Skulme kopā ar visiem abu sešiem bērniem svinēja Ziemassvētkus ar Andra vecākiem, kā arī abi jau ir sākuši kopdzīvi. Kā atzīst Kivičs, viņa vecākiem Liene ļoti patīkot, jo abu attiecībās ar Madaru nav bijis siltuma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

"Mammai bijis manis žēl, jo Madara nekad mani neesot tāpat vien samīļojusi. Nepienāca klāt, lai nopaijātu galviņu, kaut ko labu pateiktu. Viņa bija afigenna labi iekārtojusies, un es to pat nepamanīju. Rukāju, lai visiem viss būtu. 20 raidījumi un 20 koncerti mēnesī. Atnācu mājās pārstrādājies, izdzēris puslitru balzamiņa. Momentā bija ārprātīgs tracis," abu attiecības ar Madaru atminas Kivičs. 

Mūziķis piebilst, ka ar Madaru visas sarunas grozījušās ap bērniem, un viņš sapratis, ka Madara "nav viņa cilvēks, jo Andri nav jutusi". 

"Jā, viņa ir jauna un skaista, bet man pret viņu nav nekādu jūtu. Esmu teicis Madarai: "Paskaties man acīs un pasaki, ka mani mīli!" Viņa atbildēja, ka nevarot to pateikt. [..] Madarai viss būs kārtībā. Viņa ir jauna, labi izskatās. Agri vai vēlu uzradīsies kāds puisis," teic Kivičs. 

Šobrīd pāris kopā ar Lienes trīs meitām, kuras nāca pasaulē sievietes laulības laikā ar Ārenu Skulmi, dzīvo divistabu dzīvoklī Pārdaugavā, turklāt Kivičs plāno pie sevis uz dzīvi ņemt dēlu Kristoferu, kurš dzimis viņa attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku un šobrīd dzīvo pie Danas mammas. Kiviču šaurība netraucējot, jo, kļūstot vecākam, Kivičam galvenais attiecībās esot siltums. 

Kā atzīst Kivičs, viņš ar Lieni vēlas divus bērnus, kā arī plāno mīļoto bildināt. "Būs arī saderināšanās gredzens - viss uz to dabiski virzās." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu