Arizonā sieviete veģetatīvā stāvoklī dzemdē bērnu; policija uzsāk izmeklēšanu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Slimnīcas gulta; ilustratīvs foto.
Slimnīcas gulta; ilustratīvs foto. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Policija ASV, Arizonas pavalstī, sākusi izmeklēšanu par seksuāla rakstura noziegumu pēc tam, kad ziņots par slimnīcas pacienti, kura dzemdējusi bērnu, lai gan aptuveni desmit gadus atrodas veģetatīvā stāvoklī, vēsta raidorganizācija BBC.

Sieviete, kura dzemdējusi bērnu, ir paciente klīnika netālu no Fīniksas.

Klīniku apkalpo "Hacienda HealthCare", un līdz šim iestāde atteikusies sniegt izsmeļošus komentārus, bet atzinusi, ka ir informēta par "ārkārtīgi satraucošo incidentu".

"Hacienda HealthCare" pārstāvis Deivids Leibovics piebilda, ka iestāde pilnībā sadarbojas ar likumsargiem un "ir dziļi apņēmusies noskaidrot patiesību par gadījumu, kas mums ir vēl kas nepieredzēts".

Televīzijas kanāls KPHO-TV vēsta, ka jaundzimušais ir labā veselības stāvoklī, un kāds avots atklājis, ka klīnikas personāls nebija pamanījis sievietes grūtniecību.

"Neviens no personāla nezināja, ka viņa atrodas stāvoklī, līdz viņa patiešām sāka dzemdēt," televīzijas kanālam atklāja anonīmais avots.

Vēl anonīmais avots pastāstīja, ka sievietei, kura atrodas veģetatīvā stāvoklī, aprūpe vajadzīga 24 stundas diennaktī un viņas istabai varēja piekļūt daudzi.

Bērns varētu būt piedzimis 29. decembrī. Sievietes identitāte netiek atklāta.

Fīniksas policijas pārstāvis pastāstīja, ka "notikums patlaban tiek izmeklēts", bet vairāk detaļas neatklāja.

Tagad klīnikā ieviestas izmaiņas, proti, vīrieši drīkst atrasties telpā ar pacienti sievieti tikai tad, ja līdzās ir cita darbiniece sieviete.

Savā interneta vietnē "Hacienda HealtCare" informē, ka nodrošina aprūpi "zīdaiņiem, bērniem, pusaudžiem un jauniešiem ar vāju veselību un hroniskām saslimšanām, kā arī tiem, kuriem ir garīgās un citāda veida attīstības traucējumi".

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu