"Ekstrasensu cīņu" bijušais redaktors atklāti par šovu: "Teicu priekšā atbildes par naudu" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējos gados Krievijas šova "Ekstrasensu cīņas" popularitāte ir bijusi milzīga, lai gan arvien mazāk cilvēku tic, ka šovā notiekošais ir patiess. Tagad "Ekstrasensu cīņu" bijušais redaktors Oļegs Loskutovs ir atklājis šokējošu patiesību par šova aizkulisēm.

Kā intervijā pastāstīja Loskutovs, viņš par naudu dalībniekiem izdomāja skaistas biogrāfijas un teica priekšā atbildes uzdevumos, kuri skatītāju acīs bija sarežģīti.

"Tagad jau viss notiek pašplūsmā, projekts ir populārs, lai gan cenas ir krietni augušas. Kad es tajā strādāju, man pašam bija jāmeklē dalībnieki. Es aizvadīju kastingus, palīdzēju nākt klajā ar dažādām leģendām par viņiem. Savukārt uzdevumu pamatā tika ņemti traģiski dzīvesstāsti: cilvēku nogalināšana, nelaimes, radiniekiem raidījumā vēršoties ar vēlmi, lai ekstrasenss atklāj patiesību. Protams, viņi nezināja nekādu patiesību, jo tāds uzdevums nebija reāls vai arī gadījumos, ja tāds bija, dalībnieks iepriekš netika sagatavots," atklāja Loskutovs.

Iepriekš mediji ziņoja par faktu, ka "Ekstrasensu cīņu" dalībniekiem ir jāmaksā nauda, lai tiktu finālā, tagad šo informāciju Loskutovs ne noliedz, ne apstiprina.

"Manā laikā nebija noteiktu cenu. Bet mums, redaktoriem, maksāja "maģisko centru" vadītāji, kuri projektam pieteica savus ekstrasensus. Summa netika apspriesta, tā bija sava veida pateicība. Par veiksmīgu uzdevumu nokārtošanu man parasti maksāja 40 tūkstošus rubļu. Ceturtajā sezonā par katru uzdevumu man maksāja pat 300 tūkstošus rubļu, bet 200 tūkstoši rubļu tika piešķirti viņu aizvešanai līdz finālam," stāstīja šova bijušais redaktors.

Kā apliecināja Loskutovs, daudzi no "Ekstrasensu cīņu" dalībniekiem tika izvēlēti šovam iepriekšējo aktiermeistarības dotību dēļ. Piemēram, populārais ekstrasenss Aleksandrs Šepss filmās pirms dalības šovā piedalījās pūļa ainās, Merilina Kerro bija filmējusies reklāmā, savukārt Gaļina Bagirova bija pieredzējusi filmu aktrise.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu