Apskatnieks: Interese par Entoniju ir maza

Bijusī superzvaigzne nospēlējusi savu pēdējo spēli?
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/LETA

Sporta apskatnieks Marks Steins ziņo, ka interese par bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzni Karmelo Entoniju esot ļoti maza. Viņš uzskata, ka Entonijs savu pēdējo spēli līgā jau ir aizvadījis, vēsta portāls 247sports.com

Novembra vidū Hjūstonas "Rockets" komanda no sava sastāva atbrīvoja 34 gadus veco Entoniju. Basketbolists starpsezonā no Oklahomasitijas "Thunder" tika aizmainīts uz Atlantas "Hawks", kas gan izpirka viņa līgumu un uzreiz no viņa atbrīvojās, jo ievietoja viņu atteikumu jeb "waiver" draftā. Pēc tam Entonijs noslēdza viena gada līgumu ar "Rockets".

Entonijs šosezon desmit mačos guvis vidēji 13,4 punktus, kā arī sakrājis 5,4 atlēkušās bumbas.

Steins atzīst, ka liela interese par spēlētāju neesot. Pat tagad, kad viņš ir pieejams, komandas, kuras agrāk tika minētas kā lielākās kārotājas pēc basketbolista, esot mainījušas savas domas. Viena no tām ir arī Losandželosas "Lakers". 

"Losandželosas komandai nav nekādas intereses piesaistīt sastāvam Karmelo. Tuvi avoti ziņo, ka Entonija cilvēki paši esot zvanījuši "Lakers" vadībai, lai runātu par iespējamo sadarbību, taču nekas nenotika," atzīst Steins. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let time heal the wounds and Let certain energy dissipate!! #STAYME7O

A post shared by Carmelo Anthony (@carmeloanthony) on

NBA karjeru basketbolists sāka 2003.gadā Denveras "Nuggets" rindās, šajā komandā aizvadot septiņas ar pusi sezonas. Entonijs NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 1064 spēles, vidēji mačā gūstot 24 punktus. Savukārt aizvadītajā sezonā viņš 78 mačos izcēlās ar 16,2 punktiem spēlē, kas bija sezonas sliktākais rādītājs viņa karjerā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu