Ar Ēģiptē pazudušo Māru Katarsku izdevies sazināties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms pāris dienām izskanēja ziņa, ka Hurgadā, Ēģiptē, pazudusi dziedātāja un šovā "OKartes skatuve" iepazītā Māra Katarska. Sieviete atradās, tomēr 14. janvāra naktī jau atkal pazuda. 15. janvārī ar dziedātāju izdevies sazināties viņas māsai, liecina "Facebook" grupā "Meklējam Māru" esošā informācija.

Kā "Facebook" grupā apliecina Māras draugi, viņi redzējuši sievieti tiešsaistē. Māras māsa Vita atklāja, ka viņai izdevies sazināties ar Katarsku. Šobrīd tiek darīts viss, lai Māra tiktu nogādāta drošībā.

Pirmdien, 14. janvārī izdevās sazināties ar Māras mammu Aiju, kura atklāja, ka viņas meitu piekāvis, sazāļojis un turējis gūstā kāds arābu izcelsmes vīrietis, ar kuru Māra iepazinusies pirms diviem mēnešiem, vēsta portāls TVNET.

Tāpat ziņots, ka Māras mamma dosies uz Ēģipti otrdienas, 15. janvāra, vakarā.

» Atklājušās jaunas detaļas par Ēģiptē pazudušo Māru Katarsku

Savukārt Valsts policijas pārstāve Elīna Sprudzāne pastāstīja, ka meitenes ģimene pie viņiem nav vērsusies. Tā kā par meitenes pazušanu nav ziņots, VP nav pamata uzsākt izmeklēšanu vai iesaistīties situācijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weirdy ?

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you are as happy as me right now ?☺️✨

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌? & ❤️

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu