Puikas apmētā automašīnas ar akmeņiem un bēg no policijas pa plānu Daugavas ledu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apsarmojis koks, dzelzceļa tilts pār Daugavu un Latvijas televīzijas ēka.
Apsarmojis koks, dzelzceļa tilts pār Daugavu un Latvijas televīzijas ēka. Foto: Edijs Pālens/LETA

Visticamāk, katrs vismaz reizi bērnībā sastrādājis pamatīgus nedarbus, kas iespiežas atmiņā uz visu dzīvi. Trīs puišeļi pavisam nesen ievārījuši pamatīgas ziepes un mukuši no policijas pa plānu Daugavas ledu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 17.30 vakarā Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes dežūrdaļā saņemts vēl nedzirdēts izsaukums. Trīs jaunekļi no Salu tilta ar akmeņiem metot pa garāmbraucošiem automobiļiem.

Vismaz vienam braucamrīkam, kādam autobusam, jau izsists stikls.

Uz notikuma vietu norīkota viena no tuvumā esošajām patruļām, un jau pēc sešām minūtēm policisti ieradušies notikuma vietā, taču no puišeļiem vairs nebija ne miņas. Tos gan bija piefiksējuši vai visi Lucavsalas parkā sastaptie pilsētnieki. Un tā nu, pateicoties apkārtējo norādēm, vīri devušies pa pēdām huligānu trijotnei.

Drīz vien likumsargs atskārtis, kā tad trijotnei izdevies tik veikli nozust no notikuma vietas - viņi bija izvēlējušies taisnāko ceļu - ar kājām dodoties pāri Bieķengrāvim pa ledu. 

Puišeļi, pamanot policistus, sabijās un uzskrēja uz ūdenstilpnes ledus, bet policists saprata, ka ledus viņa svaru diez vai izturēs, tāpēc viņš palika krastā un sauca viņus atpakaļ.

Otram likumsargam pēc īsa sprinta izdevies panākt bēgošos jaunekļus, tādēļ inspektoram nav atlicis nekas cits, kā pielikt soli, lai palīdzētu kolēģim. Taču, nonākot Mūkusalas ielā, atklājies, ka ļaundari ir vien pavisam mazi puikas. Datu pārbaudes laikā tika noskaidrots, ka viņi ir tikai 10 un 11 gadus veci - viņi tika nogādāti Valsts policijas iecirknī un tika informēti viņu vecāki.

Visticamāk, bērnu izklaides iecirtīs pamatīgu robu skolnieku vecāku kabatās, jo likumsargi pieļauj, ka izsistais autobusa stikls var nebūt vienīgais puišeļu šā vakara veikums. Tāpat šāds incidents garantē vēl gana klapatu ar policiju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu