Sešas šuves acij, žokļa un rokas lūzums: Liepājas ielā pie Stradiņa slimnīcas uz gājēju pārejas notriec sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gājēju pāreja.
Gājēju pāreja. Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā piektdienā Āgenskalnā pie Stradiņa slimnīcas kāda tumšas krāsas automašīna notrieca kundzi uz gājēju pārejas. Sieviete, kas tikko bija izkāpusi no 44. autobusa, grasījās šķērsot ceļu tam atļautā vietā, taču, tika notriekta un nogādāta slimnīcā, vēsta raidījums Degpunktā

Cietušās vīrs šobrīd cenšas atrast notikušā aculieciniekus, lai pierādītu, ka autovadītājam jāuzņemas pilna vaina.

Degpunktā pēc palīdzības vērsās Māris, kura sieva šobrīd atrodas slimnīcā. Vīrietis uzskata, ka nepieciešams atrast aculieciniekus negadījumam, kurā smagi cieta viņa dzīvesbiedre.

Kundzi Liepājas ielā pie Stradiņu slimnīcas notrieca kāda tumšas krāsas automašīna, kuras vadītājs nebija samazinājis braukšanas ātrumu, tuvojoties gājēju pārejai.

Sieviete bezpalīdzīgi gulēja ielas malā un ap viņu saskrēja apkārtējie, kas notikušo redzēja. Automašīnas šoferis palika notikuma vietā un sagaidīja policiju. Tikmēr ieradās arī neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Māris vēlas lūgt atsaukties cilvēkus, kas redzēja brīdi, kad notika sadursme. Viņš uzskata, ka gājējas vainas notikušajā nav.

Šī gājēju pāreja ir īpaši bīstama, norāda cietušās vīrs, jo šoferi mēdz to neievērot par spīti spilgtajām ceļa zīmēm.

Ja jūsu rīcībā ir informācija kas palīdzētu policijai noskaidrot precīzus negadījuma apstākļus, sazināties ar lietas izmeklētāju iespējams zvanot pa tālruņa numuru 67086963.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu