"Slava, nauda un vecenes!" Kaspars Breidaks realizē Ralfa Eilanda mesto trakulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ kbreidaks/ ralfseilands

Pašmāju mūziķis, autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2019" žūrijas loceklis Ralfs Eilands meta izaicinājumu radio "SWH" balsij un aktierim Kasparam Breidakam, ko Breidaks drosmīgi izpildīja.

Savstarpēja izaicinājumu mešana aizsākās, kad Breidaks solīja Eilandam samaksāt 50 eiro, ja viņš "Supernovas" tiešraidē pateiks frāzi: "2009. gads piezvanīja - viņš grib savas džinsas atpakaļ."

Eilands gan atbildi parādā nepalika un tagad pacēla latiņu mazliet augstāk, veltot Breidakam šādus vārdus: "Izaicinu! 100 EUR no manis, ja šīs dienas ēteru beigsi ar frāzi "Mani sauc Kaspars Breidaks, un man dzīvē svarīgas ir 3 lietas — slava, nauda un vecenes!" Pēc tam Tev uzreiz jāuzliek šī dziesma. Veiksmi!"

Kā izrādās, Breidaks no izaicinājuma nemaz nenobijās un ir ticis pie Eilanda solītajiem 100 eiro - to, kā radio ēterā vīrietis pasaka spārnoto frāzi, iemūžināja pats Eilands, rakstot, ka tie ir bijuši "vislabāk viņa iztērētie 100 eiro šogad".

Par šādu izpildīto izaicinājumu sajūsmu pauda arī mūziķis Lauris Reiniks, brīdinot Eilandu uzmanīties, jo Breidaks noteikti vēlēšoties viņam atriebties ar krietni negantāku izaicinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu