Latvijas un pasaules sporta sabiedrības reakcija uz Porziņģa nonākšanu Dalasā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Jau ziņojām par Latviešu zvaigznes Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Kristapa Porziņģa aizmainīšanu no Ņujorkas "Knicks" uz Dalasas "Mavericks". Šis darījums izraisīja daudzas reakcijas visā pasaulē, kļūstot par vienu no karstākajiem tematiem. Kādas bija spilgtākās pārdomas par Porziņģa darījumu Latvijas un pasaules sporta aprindās?

Ņujorkas "Knicks" un Dalasas "Mavericks" darījums izraisīja milzīgu "sprādzienu" Latvijas un pasaules basketbola sabiedrībā. Daudzi vietējie sporta pasaules zinātāji neslēpa savas domas par Kristapa Porziņģa nonākšanu Dalasā. 

Latvijas basketbola leģenda Valdis Valters savā "Twitter" profilā neslēpa prieku par liepājnieka nonākšanu "Mavericks" vienībā. Viņš uzskata, ka tagad Ņujorkas klubs ir kļuvis par komandu, kurā neviena lielā līgas zvaigzne nevēlēsies spēlēt. 

Valters arī ar humoru atzina, ka šī notikuma dēļ ir nepieciešams sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi. 

Basketbola eksperts Edgars Buļs savā "Twitter" profilā paudis atvieglojumu par to, ka Porziņģis beidzot būs prom no Ņujorkas.

"Ko domā "Knicks" vadība? Tas ir kaut kas neticams... Tiešām jāpriecājas, ka KP būs prom no turienes," raksta Buļs. 

Sporta žurnālists Niks Gaigalietis savā "Facebook" profilā veicies ierakstu, kurā minēts, ka lietuviešiem beidzot būs kārtīgs iemesls, lai varētu latviešus saukt par "zirga galvām". Savukārt sporta apskatnieks Arvīds Rasa publicējis ierakstu, kurā novēl Kurucam nonākt Hjūstonas komandā. 

Bijušais Latvijas basketbola izlases basketbolists Kristaps Valters savā profilā paudis agresīvu nostāju pret "Knicks" kluba organizāciju. 

Tikmēr Ziemeļamerikā liela daļa NBA līgas spēlētāju savos "Twitter" profilos ir pauduši dažādus viedokļus par latvieša darījumu. Lielākoties visi ir pārsteigti un šokēti. Starp spēlētājiem, kuri pauduši savu viedokli ir Enes Kanters, Karls Entonijs Taunss, Džoels Embīds u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu