Valentīndienas dāvanas, kas īpaši palutinās mīļoto cilvēku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā apsveikt un palutināt savu mīļoto cilvēku Valentīndienā? Mūsuprāt, februāris, kad ārā ir gana auksts un sniegots, ir īstais laiks, lai baudītu divvientulību, palutinātu ķermeni ar kādām patīkamām procedūrām, izbaudītu komfortu un rūpes.

Tāpēc interneta veikals “Lieliska Dāvana” apkopojis vairākus brīnišķīgus atpūtas, relaksācijas, skaistumkopšanas un citus izdevīgus piedāvājumus no savu sadarbības partneru pakalpojumu klāsta. Katrs no tiem būs fantastiska Valentīndienas dāvana, kas patiesi iepriecinās saņēmēju šajos Mīlestības svētkos.

Valentīndienas dāvanas viņai

Atslēga uz sieviešu sirdīm ir niansēs. Tāpēc viņām noteikti vajadzētu izvēlēties tādas Valentīndienas dāvanas, kas rosina fantāziju un liek sirdij ietrīsēties gaidīšanas priekā. Dažādas skaistumkopšanas, SPA un relaksācijas procedūras priekš dāmām meklējiet  šeit. Tur atradīsiet piedāvājumus dažādās cenu grupās un katras dāmas gaumei. Vīrietis, kurš pazīst savas mīļotās gaumi, zinās, kādu procedūru vai atpūtu viņai uzdāvināt. Lūk, daži varianti no plašā klāsta!

  • Zemeņu un šokolādes SPA kūre. Zemenes un šokolāde - tas ir īsti Valentīndienas garā. Šāda relaksējoša procedūra viņai būs lielisks baudījums visām maņām.
  • Taktīlā masāža “Tauriņa pieskāriens”. Šis ir īpašs masāžas veids, ko veic ar glaudošiem pieskārieniem un punktējošām vibrācijām. Masāža ir īpaši maiga, relaksējoša un nomierinoša.
  • Kleopatras zelta maskas procedūra sejai. Šī procedūra sniegs izcilu sejas ādas kopšanu un atveseļošanu. Kura sieviete gan par to nepriecātos!
  • Manikīrs ar Gelish lakas pārklājumu. Mīļotā sieviete noteikti priecāsies par iespēju sapost savas rokas un neraizēties par nagu laku pat vairākas nedēļas.

Valentīndienas dāvanas viņam

Arī vīrieši ir pelnījuši Valentīndienā saņemt jūtu apliecinājumus no mīļotās sievietes. “Lieliska Dāvana” sadarbības partneru pakalpojumu klāstā ir daudz vilinošu piedāvājumu, ko ērti var iegādāties dāvanu kartes veidā un pasniegt Valentīndienā komplektā ar romantisku skūpstu un gardām vakariņām. Lai gan varētu šķist, ka skaistumkopšana un relaksējoša atpūta nav vīriešu gaumē, būsiet pārsteigtas, ka viņiem patiešām patiks izbaudīt rūpes par sevi un atpūsties no ikdienas steigas. Pilnu dāvanu klāstu vīriešiem varat apskatīt šeit.

  • Masāžu komplekss “Īstam vīrietim”. Atslābinoša un augstvērtīga masāža visam ķermenim, kas mazinās saspringumu un stresu.
  • Barber Shop” apmeklējums vīrietim. Bārdas jau kādu laiku ir modē. Bet skaista bārda ir kopta bārda. Mīļotais vīrietis priecāsies par iespēju apmeklēt profesionālu bārddzini.
  • Džentlmeņu manikīrs. Manikīrs nav tikai sieviešu procedūra. Koptas rokas un nagi ir arī ikviena vīrieša nepieciešamība, jo tas veido viņa koptēlu. Ja vīrietis vēl nav neko tādu mēģinājis, uzdāviniet viņam šo iespēju!

Valentīndienas dāvanas pārim

Foto: Publicitātes foto

Romantiska un relaksējoša atpūta abiem kopā būs ideāla izvēle, lai nosvinētu Valentīndienu un uzpūstu savu mīlestības liesmu vēl lielāku. Šādu Valentīndienas dāvanu izvēli īpaši iesakām tiem pāriem, kuriem ikdienā neizdodas pavadīt divvientulībā tik daudz laika, cik gribētos, jo ir darbs, pienākumi, bērni. Šāda atpūta kaut uz vienu dienu jau šķitīs kā mazais medusmēnesis. Varat izvēlēties gan piedāvājumus pilsētās, gan doties uz kādu nomaļāku vietu, lai izbaudītu provinces šarmu un mieru.

  • Nakšņošana Skrundas muižā diviem. Skrundas muiža ir 19. gadsimta arhitektūras pērle, kas atrodas gleznainajos Ventas krastos. Šeit izbaudīsiet lielisku atpūtu, mieru, augstus komforta standartus. Brīnišķīga vieta Valentīndienas romantikai!
  • Tikai tu un es — “Piena muižas” īpašais rituāls pāriem. Tas ir īpašs SPA piedāvājums pāriem. Izbaudīsiet lauku muižas īpašo šarmu un netraucētu divvientulību.
  • Pāru rituāls “Hotel Jūrmala SPA” viesnīcā. Aromātiska burbuļvanna, romantiska mūzika, sveču gaisma un relaksējoša ķermeņa masāža — vai tas neizklausās vilinoši? Pāru rituālu varat izbaudīt arī Jūrmalā.
  • Sajūtu labirinti Dikļu pilī. Tā būs karaliska SPA atpūta ar nakšņošanu Jums diviem. Baudiet aromterapijas procedūras, masāžas un gardas brokastis no rīta. Izbaudiet labsajūtu un viens otra sabiedrību.

Lai arī kādu Valentīndienas dāvanu jūs izvēlētos, atgādinām, ka būtiskākais ir tas, ar kādām sajūtām to pasniedzat, kādos vārdos ietērpjat savas jūtas, jo tieši šīs nianses atspoguļos jūsu patiesās jūtas, rūpes un pieķeršanos. Protams, nevajadzētu aizmirst par tādiem tradicionāliem elementiem kā ziedi, saldumi vai garda maltīte, kas lieliski papildinās ikvienu dāvanu un Valentīndienas noskaņojumu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu