Pašvaldībā pieteikts pikets par Rīgas domes atlaišanu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rātslaukums. Ilustratīvs attēls.
Rātslaukums. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domē pieteikts pikets ar mērķis izteikts atbalstu Rīgas domes atlaišanai un rosināt pilna audita veikšanu visās domes struktūrvienībās un kapitālsabiedrībās, apstiprināja domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Mītiņš plānots 2. martā, Rātslaukumā, no plkst. 10.30 līdz plkst. 12.30. Piketa pieteicējs ir fiziska persona un plānots, ka tajā piedalīsies ap 100 cilvēku.

Sociālajā vietnē "Facebook" pieejamā informācija liecina, ka pasākuma rīkotājs ir Dāvis Suneps, kurš sevišķi iesaistīties mītiņā aicina nevalstiskās organizācijas.

Pasākuma pieteikumā norādīts, ka tajā plānots paust neapmierinātību par bedrainajām Rīgas ielām, dārgāko sabiedrisko transportu reģionā, fiktīviem konsultantiem Rīgas domes kapitālsabiedrībās, nesamērīgi dārgajiem remontiem un citiem procesiem.

Jau vēstīts, ka 9. februārī partija "Saskaņa" organizēja mītiņu Rātslaukumā Rīgas mēra Nila Ušakova (S) atbalstam, kurā piedalījās aptuveni 3000 dalībnieku.

Pasākumu šajā pat vietā un laikā bija pieteikusi arī nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), tomēr tā mītiņu atsauca. Šī pasākuma laikā bija plānots paust viedokli, ka Ušakovam saskaņā ar "Rietumeiropas demokrātijas principiem" ir jāatkāpjas no amata.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu