Maliginas meita skolā ies Krievijā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir pagājis jau vairāk nekā gads, kopš mūžībā devās uzņēmējs Valērijs Maligins. Izdevums "Privātā Dzīve" ar mākslinieci aprunājās animācijas filmas "Lote un pazudušie pūķi" pirmizrādē, lai uzzinātu, kā mainījusies viņas dzīve un ikdiena pēc sāpīgā zaudējuma. 

Kā novēroja izdevums, pirmizrādi viņa apmeklēja ar savu un režisora Dž.Dž.Džilindžera kopīgo atvasi, meitu Hannu. Pie tam Hanna ar mammu runā latviski, bet Elīna viņai atbild krievu valodā. "Hanna ļoti labi runā abās valodās – gan latviski, gan krieviski. Nākamgad sāks iet skolā Maskavā," atklāj Maligina, kuras ikdiena aizrit Krievijā un nu arī Latvijā.

Pati Maligina šobrīd mācās režiju Maskavas Jaunā kino skolā. "Veidoju filmu "Misters K" ar foršajiem, mīļajiem Liepājas teātra aktieriem. Tas ir mans mācību darbs. Filmējam Liepājā, bet visu pārējo darām Rīgā," atklāj Maligina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Maligina (@elinamaligina_me) on

Kā zināms, vairākus mēnešus pēc Valērija Maligina nāves visas iesaistītās puses - atraitne Elīna Maligina un Valērija meitas Irina, Nika un Anna - nevarēja vienoties par mantojuma sadali, tomēr pērnā gada vasarā tapa zināms, ka starp Maliginu un nelaiķa meitām noslēgta vienošanās, kas pēc neoficiālas informācijas paredz, ka Elīnai pienākas 10 miljoni eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Maligina (@elinamaligina_me) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karstā galva#janisdeinats

A post shared by Elina Maligina (@elinamaligina_me) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???#?

A post shared by Elina Maligina (@elinamaligina_me) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu