Laima Vaikule atklāti par Jūrmalas mājas pārdošanu un to, kādēļ nepiedalījās Krievijas Vecgada šovos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

30. martā "Arēnā Rīga" notiks vērienīgs Laimas Vaikules solokoncerts par godu mākslinieces jubilejai. Vaikulei šis būs īpašs koncerts, jo viņai jau sešus gadus Rīgā nav bijusi solo programma. Intervijā TVNET Rus māksliniece dalījās savās sajūtās par gaidāmo koncertu un dažādiem notikumiem viņas dzīvē. 

Kā atklāj Vaikule, dienu pēc jubilejas koncerta viņa dosies uz Argentīnu, kur ar vietējiem iedzīvotājiem ļausies tango dejām.

Gada sākumā Krievijas mediji ziņoja, ka Vaikule pirmo reizi pēc ilgiem gadiem nepiedalījās nevienā Vecgada vakaram veltītā šovā kādā no Krievijas televīzijas kanāliem, klīstot baumām, ka šādā veidā Kremļa kanāli atriebušies mūziķei par viņas attieksmi Krimas aneksijas sakarā. Kā skaidro Vaikule, viņai neviens par neko nav "atriebies".

“Mana mīlestība pret draudzību radīja tādus apstākļus, ka man uz Jauno gadu nācās izbraukt un es nebiju valstī. Tādēļ arī netiku uz filmēšanām. Patiesībā es tik daudz esmu filmējusies, ka tas, ka vienu gadu neesmu piedalījusies, kaut kā to kompensēs,” stāstīja Vaikule.

Mūziķe arī komentēja, vai ziņas, ka tiek pārdota viņas māja Jūrmalā, ir patiesas.

“Daudzus gadus pēc kārtas man ir piedāvātas dažādas naudas summas, lai es pārdotu savu māju. Līdz šim neviens piedāvājums mani nav pārliecinājis, tāpēc es pati dzīvoju šajā mājā. Man pat ir suns vārdā Eimija Vaithausa, par godu manai baltajai mājai. Lai uzbūvētu tādu pašu, var paiet ilgs laiks, tāpēc es pagaidām dzīvoju šeit,” pastāstīja Vaikule.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu