Japānā pirmo reizi kopš 2003.gada tiks aizvadītas NBA pirmssezonas spēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: REUTRES/Scanpix

Rudenī Japānā tiks aizvadītas divas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas spēles, uzlecošās saules zemei planētas spēcīgākās līgas mačus uzņemot pirmo reizi kopš 2003.gada.

Spēles ar Hjūstonas "Rockets" un Toronto "Raptors" komandu piedalīšanos notiks 8.un 10.oktobrī Saitamas pilsētā. Savulaik Japānā laika posmā no 1990.gada līdz 2003.gadam tika aizvadītas 12 regulārā čempionāta spēles. Pēdējās komandas, kas savas spēles aizvadīja Japānā, bija Losandželosas "Clippers" un Sietlas "SuperSonics" (tagad - Oklahomasitijas "Thunder").

NBA bija pirmā amerikāņu profesionālā sporta līga, kas aizvadīja regulārās sezonas spēli ārpus Ziemeļamerikas. NBA Japānā viesojās 1990.gadā, kad laukumā tikās Jūtas "Jazz" un Fīniksas "Suns" komandas.

"Rockets" Japānā viesojās tālajā 1992.gadā, kad piedalījās divas spēles Jokohamā, taču "Raptors" vienība spēles uzlecošās saules zemē nav aizvadījusi.

Pēdējos gados NBA ļoti regulāri aizvada spēles otrpus okeānam, kopš 2004.gada 20 pirmssezonas mačiem notiekot Ķīnā. Savukārt kopš 2011.gada bieži mači notikuši Londonā un Mehiko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu