Rīgas "Dinamo" hokejists Majone studijā ierakstījis "The Lumineers" dziesmu

Noskaties video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone studijā ierakstījis "The Lumineers" dziesmu "Ho Hey", kuru hokejists šosezon izpildījis vairākas reizes, pārsteidzot hokeja līdzjutējus. 

28 gadus vecais hokejists "Ho Hey" dziesmu raidījuma "Hokeja laukums" laikā ierakstījis arī studijā. 

Tieši ar šo dziesmu Majone kļuva par vienu no līdzjutēju iemīļotākajiem hokejistiem. Ar savu lielisko muzikālo uzstāšanos KHL Zvaigžņu spēlē Majone spēja pārsteigt daudzus. 

Arī vēlāk Majone turpināja pārsteigt, jo iedziedāja grupas "Laime pilnīga" "Supernovas" dziesmu. Ideja par kopā izpildāmu dziesmu grupas "Laime pilnīga" dalībniekiem radās, ieraugot hokejistu izpildām dziesmu pirms KHL All Stars hokeja spēles šī gada janvārī: "Tas bija pārsteiguma moments, kas mūs ilgu laiku neatstāja vienaldzīgus, mēs visi esam Rīgas "Dinamo" fani. Mums nebija pārliecības, ka saspringtajā spēļu grafika laikā izdosies gūt atsaucību no spēlētāja un Dinamo vadības, tāpēc bijām ārkārtīgi priecīgi, saņemot pozitīvu atbildi."

Šosezon Majone Rīgas "Dinamo" komandas kreklā aizvadīja 58 spēles, kuru laikā sakrāja 46 punktus (11+35). Portāls Apollo jau vēstīja, ka "Dinamo" komanda nespēja kvalificēties KHL izslēgšanas spēlēm, atpaliekot par vienu punktu no astotajā vietā esošās "Vitjaz" komandas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu