Interneta hits: "Transleiteris", Lepers, Zeltiņš un Rasims ar dziesmu sveic dāmas sieviešu dienā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Duets "Transleiteris" astotā marta noskaņās ir apvienojies ar Renāru Zeltiņu, Rihardu Leperu, kā arī Kristapu Rasimu, lai nosūtītu amora bultu Latvijas dāmām, publicējot "Aizmugures ielas zēnu" ("Backstreet Boys") dziesmu "Es gribu to šādi te" ("I Want It That Way").

Puiši pie video raksta: "Šis gads abiem "Transleitera" pārstāvjiem - Edžum Ķaukulim un Laurim Mihailovam - ir īpašs, jo ne tikai ir apvienojusies viņu mīļākā grupa "Backstreet Boys", bet arī ikoniskajam singlam "I Want It That Way” aprit 20 gadi." 

"Šis klips neapšaubāmi ir viens no vērienīgākajiem "Transleitera" veikumiem - mēs ar draugiem esam ieguldījuši daudz enerģiju un laiku, bet Lauris izaudzējis pakaviņu ap lūpām," pastāstīja grupas pārstāvis Ķaukulis. "Esam ļoti priecīgi arī par Zeltiņa, Rasima un Lepera iesaistu - protams, esam nedaudz izbrīnīti, ka viņi jau bez mēģinājumiem zināja vārdus un deju kustības no galvas."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu