Porziņģis: Vēlos būt daļa no "Mavericks" organizācijas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Marks Kubans
Kristaps Porziņģis un Marks Kubans Foto: www.mavs.com

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis jau šodien bez jebkādiem ierobežojumiem varētu sākt trenēties kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Dalasas "Mavericks". Basketbolists arī atzina, ka vēlas būt daļa no "Mavericks" organizācijas, kas sasniedz kaut ko īpašu, kanālam TNT atklāja pats basketbolists.

23 gadus vecais Porziņģis apjomīgā maiņas darījumā pirms aptuveni pusotram mēneša no Ņujorkas "Knicks" pārcēlās uz Dalasas "Mavericks".

Latvietis joprojām turpina atlabt no smagās ceļgala traumas, ko viņš guva pagājušā gada februārī. Pēc pievienošanās "Mavericks" komandai Porziņģis atklāja, ka šosezon neplānot atgriezties laukumā.

"Jūtos lieliski un esmu ļoti satraukts, ka drīz varēšu atgriezties laukumā. Nevaru sagaidīt. Otrdien man bija treniņš trijatā pret trijiem, bet trešdien mans pirmais treniņš piecatā pret pieciem, bez jebkādiem ierobežojumiem," stāstīja Porziņģis.

Foto: AP/Scanpix

Porziņģis ir nonācis organizācijā, kura gadiem ir izcēlusies ar savu īpašo kultūru. To novērtē arī liepājnieks. 

"Dalasā ir basketbola kultūra, to var sajust. Tādi spēlētāji kā Novickis šo kultūru arī radīja. Esot daļai no šīs kultūras, saprotu, ka arī turpmāk vēlos būt daļa no šīs organizācijas," atzinis Porziņģis. 

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,4 metienus.

"Mavericks" ar 27 uzvarām 67 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 14.vietu un reāli nepretendē uz dalību izslēgšanas turnīrā.

Galerija:Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu