"Arsenal" Treimaņa tiesātā mačā uzvar "Stade Rennais" un iekļūst ceturtdaļfinālā

UEFA Eiropas līga
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Maču tiesājot Latvijas vadošajai futbola tiesnešu brigādei ar Andri Treimani priekšgalā, Anglijas premjerlīgas komanda Londonas "Arsenal" ceturtdien izcīnīja uzvaru UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla atbildes spēlē, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Londonieši savā laukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Francijas klubu "Stade Rennais", divu maču summā uzvarot ar 4:3.

Mača rezultātu jau piektajā minūtē atklāja Pjērs Emeriks Obamejangs, kurš bija precīzs no tuvas distances. Desmit minūtes vēlāk Einslijs Meitlands-Nailss pēc Obamejanga piespēles ar galvu panāca 2:0, taču šajā vārtu guvumā pirms piespēles tika palaista garām aizmugures situācija.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 18 minūtes, Obamejangs tika atstāts viens pret viesu vārtiem, gabonietim panākot jau 3:0. Obamejangs pēc gūtiem vārtiem uzvilka Betmena masku, par ko Treimanis "Arsenal" uzbrucējam parādīja dzelteno kartīti.

"Stade Rennais" futbolistiem neizdevās atspēlēt vienus vārtus un panākt pagarinājumu, Londonas komandai uzvarot kā spēlē, tā arī divu maču summā.

Treimanis šajā mačā kopumā parādīja astoņas dzeltenās kartītes.

Pagājušajā nedēļā notikušajā pirmajā spēlē "Arsenal" viesos zaudēja ar rezultātu 1:3.

Treimanis ceturtdien strādāja kopā ar saviem palīgiem Haraldu Gudermani un Alekseju Spasjonnikovu, kā arī papildus palīgiem Aleksandru Golubovu, Edgaru Maļcevu un ceturto tiesnesi Raimondu Tatriku.

Kā zināms, pirms mēneša Treimaņa brigāde debitēja UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Tāpat pārliecinošu uzvaru svinēja vēl viena Londonas komanda "Chelsea", kas viesos ar 5:0 (3:0) sagrāva Ukrainas vicečempioni Kijevas "Dinamo". Londoniešiem ar "hat-trick" izcēlās Olivjē Žirū.

Ceturtdaļfinālā iekļuva arī Vācijas bundeslīgas komanda Frankfurtes "Eintracht", kas viesos ar 1:0 (1:0) apspēlēja trīskārtējo kontinenta čempioni Milānas "Inter" no Itālijas. Vienīgos vārtus guva Luka Jovičs, kurš arī nodrošināja uzvaru divu spēļu summā ar 1:0.

Tikmēr negaidītu zaudējumu cieta Itālijas vicečempione "Napoli", kas viesos ar 1:3 (1:1) piekāpās Austrijas čempionei "Salzburg", bet tas Neapoles komandai netraucēja divu spēļu summā uzvarēt ar 4:3.

Nākamo kārtu sasniedza arī spāņu vienība "Valencia", kas viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Krievijas komandu "Krasnodar", divu maču summā gūstot virsroku ar 3:2.

Tāpat Spānijas un Krievijas komandu duelī uzvarēja "Villarreal", kas mājās ar 2:1 (1:0) pieveica Sanktpēterburgas "Zeņit", divu maču summā uzvarot ar 5:2.

Piektdien izlozē tiks noskaidroti ceturtdaļfināla pāri.

UEFA Eiropas līgas fināls notiks 29.maijā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Iepriekšējā sezonā par UEFA Eiropas līgas uzvarētājiem kļuva Spānijas klubs Madrides "Atletico", kas finālā ar 3:0 pārspēja Marseļas "Olympique" no Francijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu