Bļugera pārstāvētā "Penguins" cieš zaudējumu "bullīšos" pret "Hurricanes"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

"Penguins" vienībai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas, turklāt "Hurricanes" ir viena no tās sekotājām kopvērtējuma tabulā.

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja divus pretinieku raidījumus un uzvarēja 57% iemetienu. Viņš maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šīs spēles rezultātu vien 30.minūtē atklāja "Hurricanes" hokejists Broks Makgins, tomēr tikai 38 sekundes vēlāk Džeiks Gencels ar saviem 37.vārtiem sezonā panāca neizšķirtu. Savukārt 56.minūtē Kriss Letangs jau vadībā izvirzīja viesus no Pitsburgas, bet nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām Džastins Viljamss panāca 2:2.

Uzvarētājs ne pamatlaika turpinājumā, ne pagarinājumā netika noskaidrots, bet pēcspēles metienos "Hurricanes" vienībai panākumu nodrošināja Dagijs Hamiltons, kurš kā vienīgais spēja realizēt savu izgājienu.

Bļugers savā NHL debijas sezonā 20 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +5.

"Penguins" ar 89 punktiem 74 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu, kamēr "Hurricanes" ar 87 punktiem 72 dueļos ir septītā.

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs ceturtdien, kad viesosies pie Nešvilas "Predators".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu