Artūrs Duboks paziņo, ka ir "modernais sencis" un reiz pīpējis divas paciņas cigarešu dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "A-Europa" solists Artūrs Duboks pašmāju šovu “Tēt, brauc mājās!” dosies pie četru bērnu ģimenes Siguldas pusē, kur steigs pildīt vienu no tēta atstātajiem uzdevumiem - aprunāties ar audžudēlu par smēķēšanas kaitīgumu. Mūziķis neslēps, ka ir "modernais sencis" un uz šo jautājumu skatās ar izpratni, skaidrojot, ka pats reiz smēķējis divas paciņas dienā, bet 33 gadu vecumā sapratis, ka vēlas atmest.  

Ģimenē mamma Olga un tētis Andrejs strādā Rīgā, tāpēc daudz laika pavada ceļā. Abiem liels atbalsts ir vecākais dēls Ivans, kurš palīdz rūpēties par jaunākajām māsām un brāļiem. Lai arī ģimene sākotnēji populāro mūziķi neatpazīs, kas Artūrā raisīs visai lielu neizpratni, tomēr vēlāk viņš radīs kopīgu valodu gan ar mammu Olgu, gan bērniem. Savukārt tētis Andrejs dosies ilgi pelnītajās brīvdienās.

Saņemot tēta atstātos uzdevumus un uzzinot, ka viņam uzticēts ne tikai atrisināt konfliktu ģimenes bērnu starpā un mudināt mammu pievērsties aktīvam dzīvesveidam, bet arī panākt, ka vecākais dēls māsu klātbūtnē nesmēķē elektronisko cigareti, Artūrs būs skeptisks un paziņos, ka viņaprāt runāšana šeit neko neatrisinās – svarīga ir katra paša vēlme mainīties. Ar kādām metodēm Artūram tomēr izdosies ietekmēt Olgas uzskatus par sportošanu un mudināt Ivanu atmest savus ne tik veselīgos ieradumus? Bet ko ģimenes atvases teiks par tikšanos ar Artūra meitu Mišelu? Šovs “Tēt’, brauc mājās” šovakar, 21. martā plkst. 21:30, “STV Pirmā!”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu