Kivičs nikns uz Dimiteru: Kaspar, esi pievienojies visiem Latvijas idiotiem! (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas skandalozākā šovbiznesa pāra - Andra Kiviča un Lienes Skulmes - izdarības publiskajā vidē nonākušas arī dziesminieka Kaspara Dimitera redzeslokā, un viņš par abu dzīvi radījis skaņdarbu "Kivi čivi čivi blūzs". Trešdienas, 20. marta, STV Pirmā! realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti" sērijā Andris Kivičs izteicis savu viedokli par kompozīciju, kā arī meties virsū tās autoram. 

"Es sacepos, jo dzirdēju Kaspara Dimitera dziesmu, kurā viņš sarkastiski, snobiski, ciniski dzied par mani un Lieni," par dzirdēto izteicies Kivičs.

Viņš turpina: "Kāpēc man ir skumji? Jo Kaspars Dimiters bija tas cilvēks pēc kura koncerta "Krusta skola" apmeklējuma 1997. gadā, es sapratu, ka gribu iemācīties spēlēt akustisko ģitāru. Būtībā, Kaspars Dimiters ir mana lielākā muzikālā ietekme."

Kivičs uzskata, ka Dimitera radītā dziesma ir "vēlme pazemot". "Līdz ar to, Kaspars Dimiters ir pievienojies visam Latvijas kompleksaino idiotu baram, kas to tik vien jēdz, kā lūrēt uz citu dzīvēm un nedzīvot savējo, un viss, kas viņam liekas atšķirīgs un jocīgs - nosodīt."

"Sveiks, Kaspar, bariņā! Esi pievienojies visiem Latvijas idiotiem! Es domāju, ka tu esi inteliģents džeks, kurš saprot, ka dzīvi var dzīvot dažādi!" - skarbus vārdus Kivičs veltījis dziesminiekam. 

Kivičs raidījumā atklājis, ka Dimiters viņu izjutis kā dēlu, tomēr viņa rīcība liecinot par pretējo. "Trakākais ir tas, ka viņš sevi pozicionē kā radikālu kristieti, tai pašā laikā, viņš uzvedās kā tāds urla!"

Ja šķita, ka viss pateikts, Kivičs ķēries klāt "smagajai artilērijai": "Vienīgais, kas viņam ir, ir akustiskā ģitāra, kaut kāda ļoti jocīga sieva un man ir ļoti lielas aizdomas, ka Kaspars Dimiters pats ir īstenībā gejs, jo tikai cilvēks, kurš domā, ka tā ir izvēle, noteikti ir kādreiz pats mūžā to apsvēris."

Atgādinām, ka šī nav pirmā reize, kad Kivičs agresīvi reaģējis uz neglaimojošiem komentāriem par sevi un Lieni. Viņš iepriekš draudēja piekaut Valmieras drāmas teātra aktieri Paulu Iklāvu ar skatuves vārdu Liktenīgais, kurš publiskoja karikatūru par Lienes Skulmes mīlas dzīvi, kā arī "Erota" festivālā izlamājās ar kādu tā apmeklētāju un publiski saplūcās arī ar Lindu Mūrnieci un žurnālistēm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu