Merzļikins: Pateicos "Lugano" organizācijai par visu, ko viņi manā labā ir darījuši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/LETA

Latvijas izlases pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins vakar noslēdza viena gada sākuma līmeņa līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Kolumbusas "Blue Jackets". Pats hokejists atzinis, ka ir pateicīgs "Lugano" kluba organizācijai par visu, ko tā ir darījusi hokejista karjerā. 

Portāls Apollo jau vēstīja, ka Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins ir noslēdzis līgumu ar NHL komandu Kolumbusas "Blue Jackets". 

24 gadus vecais Merzļikins NHL komandas paspārnē būs līdz sezonas beigām, bet pēc tam kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

Savā "Instagram" profilā hokejists atzinis, ka ir milzīgi pateicīgs "Lugano" klubam, kā arī ģimenei un draugiem par atbalstu.

"Vēlos pateikt paldies maniem tuvākajiem draugiem, ģimenei, kā arī visiem līdzjutējiem. Protams, ka vislielākais paldies man ir jāsaka "Lugano" kluba organizācijai par visu, ko viņi manā labā ir darījuši. Paldies arī par pacietību," raksta Merzļikins. 

Tiek prognozēts, ka sezonas atlikušo daļu Merzļikins pavadīs Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Klīvlendas "Monsters", kuras rindās šosezon spēlējis arī cits latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks. Debiju šajā vienībā viņš varētu piedzīvot marta izskaņā. 

Šveices hokeja līgas "play-off" ceturtdaļfinālā Elvja Merzļikina pārstāvētā vienība "Lugano" cieta sakāvi visā sērijā ar 0-4. Pēc spēles latviešu vārtsargs pateicās līdzjutējiem īpašā veidā, izpildot iespaidīgu lēcienu.

Pagājušajā gada Latvijas labākais hokejists Merzļikins Šveices čempionātā izslēgšanas turnīru aizvadīja neveiksmīgi, jo četros mačos savos vārtos vidēji ielaida 3,95 ripas un atvairīja 87,23% metienu, "Lugano" komandai ciešot neveiksmi pirmajā kārtā.

"Blue Jackets" izvēlējās Merzļikinu 2014.gada NHL draftā ar 76.numuru.

"Blue Jackets" ar 84 punktiem 73 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, bet Atlantijas divīzijā tā ir piektā un turpina cīņu par vietu Stenlija kausā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu