Kā mānās dažādu Zodiaka zīmju vīrieši? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Barons Minhauzens. Ilustratīvs attēls.
Barons Minhauzens. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Vīrieši bieži apgalvo, ka dažkārt vērts mazliet mānīties lielāka labuma vārdā. Dažiem stiprā dzimuma pārstāvjiem patiesi ir pagalam "gari deguni", taču ir arī tādi, kuriem zvaigznēs paredzēti vien pavisam mazi meli savai otrajai pusītei. To, kuri melo tā, ka ausis kust, un kuriem var uzticēties, atklāj portāls "Postimees.ee".

Auns

Ja neļausiet šim vīrietim brīvu vaļu vismaz nedēļas nogalēs un vienmēr turēsiet viņu dzelžainā tvērienā, viņš noteikti sāks melot. Parādīsies bieži komandējumi, neplānotas sapulces un tantes, kurām jau trešo reizi šomēness jāaizved zāles - šo laiku Auns, visticamāk, pavadīs ar draugiem bārā.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk mazliet piemelot daiļā dzimuma priekšā - viņi labprāt mazliet pārspīlē savu nozīmību sabiedrības acīs.

Vērši to dara, lai iegūtu savu vēlmju objektu.

Šīs zīmes pārstāvis nekad neatklās dzīvesbiedrei, cik tieši pelna vai ar cik "draudzenēm" viņš klusībā tiekas.

Dvīņi

Dvīņi melo nevis nepieciešamības, bet gan intereses vadīti. Viņi mīl radīt konfliktsituācijas un tad no malas vērot, kā tās atrisinās. Neiesakām šīs zīmes pārstāvjiem atklāt savus noslēpumus, ja vien nevēlaties nākamajā rītā dzirdēt tos dzirdēt no kāda cita - turklāt papildinātā versijā. Precētie Dvīņi bieži vien paši nesaprot, kad ir samelojuši, un kad - nē.

Vēzis

Šīs zīmes vīrietis nevis melo, bet gan nestāsta līdz galam, šādi cenšoties apkārtējos nenoslogot ar savām problēmām. Vienīgās reizes, kad Vēzis melos, būs lai pārbaudītu savas otrās pusītes godprātīgumu, taču tas netiek darīts ļaunprātīgi - tas tiek darīts, lai noskaidrotu mīļotās jūtu patiesumu.

Lauva

Lauvas mūžīgi pārspīlē, taču tam ir iemesls - tas visbiežāk tiek darīts, lai iepatiktos kādai sievietei.

Laulības dzīvē šī melu forma gan transformējas mūžīgos apsolījumos - tiesa, Lauvu dzīvesbiedres šo apsolījumu piepildījumu piedzīvo reti.

Jaunava

Šīs zīmes vīrieši melo tikai tad, kad, pēc viņu domām, tas ir absolūti nepieciešams, turklāt dara to tik izveicīgi, ka melus atklāt ir praktiski neiespējami. Ja Jūsu mīļotajam pirms sievasmātes apmeklējuma pēkšņi sāk sāpēt vēders, nesteidzieties uz aptieku - piedāvājiet palikt mājās, un sāpes acumirklī pazudīs!

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr vēlas, lai apkārtējie viņus redz iespējami labākā gaismā. Ja šis vīrietis nokavē darbu kāda banāla iemesla, aizgulēšanās, piemēram, dēļ, viņa stāstā ceļā parādīsies gan vecmāmiņa, kurai bija jāpalīdz šķērsot ceļš, gan kucēns, kas bija jāpaglābj no automašīnu riteņiem.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti privātīpašnieciski un vienmēr sameklēs kaudzi iemeslu, kādēļ neļaut savai otrajai pusītei doties uz darba ballīti vai vecmeitu vakaru.

Viņi ir izcili manipulatori un intriganti!

Skorpioni gatavi noaust veselu melu tīklu, lai pārliecinātos, ka otrā pusīte dejo pēc viņu stabules.

Strēlnieks

Šis vīrietis nemīl melus. Viņš daudz labprātāk būs atklāts savā viedoklī un neko neslēpj no saviem tuviniekiem. Ja Strēlnieka sieva pajautās, vai ziemas laikā ir pieņēmusies svarā, viņš, pats sev par laimi vai nelaimi, nesamelos. Vienīgais - šīs zīmes pārstāvji ir pārliecināti par savu taisnību un reti kad atzīst, ka ir kļūdījušies.

Mežāzis

Ja Mežāzis vēlas atstāt iespaidu, viņš izmantos visus iespējamos līdzekļus, tostarp arī glaimus, melus un fantāziju. Pilnībā atklāts viņš ir tikai ar vistuvākajiem. Mežāža sieva parasti zinās visu, un atklātības mazināšanās šādā laulībā liecina par nopietnām problēmām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri melo bieži un daudz.

Dažkārt tie tik ļoti sapinas savās pasakās, ka beigās paši nespēj atšķirt, kas no teiktā bija patiess un kas - meli.

Šis vīrietis savus netikumus neatmet arī esot ģimenes dzīvē - viņa telefonu grāmatiņā noteikti slēpjas arī kādas "gadījuma sakara" meitenes numurs.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji bieži nesaka patiesību, taču dara to tik nemākulīgi, ka ar to nevienu nepārliecina. Šīs zīmes vīrietis savas neveiksmes mēģina maskēt katram stāstot to, ko tie no viņa visvairāk vēlas dzirdēt.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu