Džeimss: Nepievienojos "Lakers" komandai, lai neiekļūtu izslēgšanas spēlēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" zaudējot Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets" vienībai, zaudēja pat teorētiskas iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. "Lakers" līderis Lebrons Džeimss atzinis, ka šādi viņš savu debijas sezonu Losandželosā nebija iztēlojies, vēsta ESPN. 

Otro uzvaru pēc kārtas agrā sestdienas rītā (Latvijas laiks) NBA čempionātā izcīnīja Rodiona Kuruca "Nets" komanda, kas ar 111:106 izbraukumā pieveica Losandželosas "Lakers", kura pēc šī zaudējuma atvadījās no izredzēm kvalificēties izslēgšanas spēļu turnīram. 

Šis zaudējumus "Lakers" komandai atņēma pat teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Džeimss pēdējos astoņus gadus pēc kārtas spēlēja NBA finālā, bet izslēgšanas turnīrā viņš neiekļuva otro reizi karjerā. 

Pēc spēles Džeimss atzinis, ka nejau šāda iemesla dēļ viņš pārcēlās uz "Lakers". Basketbolists ir sarūgtināts par neiekļūšanu "play-off" zonā, kā arī sola vasarā turpināt strādāt vēl smagāk. 

"Mums jākļūst labākiem dienu no dienas. Izslēgšanas spēles nevienai komandai nav garantētas. Tagad, kad ir zināms tas, ka nespēlēsim "play-off", ir nepieciešams strādāt vēl smagāk, tad arī viss izdosies. Man personīgi arī ir nepieciešams turpināt smagi strādāt vasarā, tad jau arī sapratīsim, kā palīdzēt komandai sasniegt maksimumu," atzina basketbolists. 

"Lakers" piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas un 10. pēdējos 11 mačos. Komanda šosezon 72 spēlēs ir spējusi izcīnīt 31 uzvaru. Komanda spēcīgajā Rietumu konferencē ieņem 11. vietu. 

34 gadus vecais Džeimss šosezon vidēji spēlē guvis 27,4 punktus, izcīnījis 8,5 atlēkušās bumbas, kā arī atdevis 8,1 rezultatīvu piespēli. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu