Video: Pēc ilgas klusēšanas "Rammstein" atgriežas ar skandālu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Rammstein"
"Rammstein" Foto: kadrs no video

Populārā vācu grupa "Rammstein" 28. martā pasauli iepazīstināja ar jaunu dziesmu un video "Deutschland" ("Vācija"). Šis ir pirmais skaņdarbs pēc grupas desmit gadus ilgas pauzes.

Grupas nesenākais albums "Liebe ist für alle da" izdots 2009. gadā. 

Jaunajā deviņu minūšu klipā grupa ceļo laikā, kā arī mazliet pieskaras holokausta tēmai, kas jau sacēlusi viedokļu vētru medijos. Grupa esot ekspluatējusi miljoniem cilvēku ciešanas, uzskata atsevišķu ebreju organizāciju pārstāvji.

Tiesa, klipā aplūkotas dažādas tēmas. Dziesma ieskaņota vācu mēlē. 

"Vāczeme! Mana sirds ir liesmās. Vēlos mīlēt tevi un nīst," dziesmas piedziedājumā skandē solists Tils Lindemans.

Noskaties jauno videoklipu!

Grupas topošais albums būs pieejams no 17. maija. 

"Rammstein" pavisam nesen pabeidza strādāt ar ilgi gaidīto septīto grupas albumu, kas tapa kopā ar grupas "Muse" producentu. 

Grupas ģitārists Ričards Kruspe intervijā ar "NME" informējis, ka tiek plānots izdot pavisam piecus jaunus videoklipus dziesmām no jaunākā albuma.

Tāpat tiek minēts, ka šis varētu būt apvienības pēdējais albums un grupa ir smagi strādājusi, lai tas būtu tik labs, cik vien iespējams. 

Pasaules slavu grupa iemantojusi ar iespaidīgiem līdz detaļām izstrādātiem un pirotehnikas elementiem bagātiem šoviem. Ikkatru koncertu caurvij nebeidzams sprādzienu un liesmu kokteilis, kurā katra nākamā dziesma grandiozitātē pārspēj nākamo.

Jau šovasar 6. augustā grupa uzstāsies Rīgā. Pēdējās biļetes uz koncertu Lucavsalā vēl pieejamas "Biļešu serviss" tīklā.

Grupa jau vairākas reizes uzstājusies Latvijā.

Fotogalerija: "Rammstein" koncerts "Arēnā Rīga"

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu