Austrālijas tenisiste Bārtija Maiami izcīna karjeras nozīmīgāko titulu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ešlija Bārtija
Ešlija Bārtija Foto: AFP/SCANPIX

Austrālijas tenisiste Ešlija Bārtija sestdien triumfēja Maiami WTA "Premier" turnīrā, izcīnot karjeras nozīmīgāko titulu.

22 gadus vecā Bārtija finālā ar 7-6 (7:1), 6-3 guva virsroku pār čehieti Karolīnu Pliškovu.

Bārtija rangā ieņem 11.vietu, bet Plīškova ir planētas septītā rakete. Ar uzvaru turnīrā jaunā austrāliete garantēja sev jaunu rekordu pasaules rangā, jaunnedēļ debitējot devītajā vietā.

"Šīs ir bijušas fantastiskas divas nedēļas," pēc uzvaras sacīja sportiste, kura karjeras laikā izcīnījusi četrus WTA titulus. "Man bija svarīgi uzspiest pēc iespējas fiziskāku spēli. Es zināju, ka esmu uzvilkusi savus skriešanas apavus."

Tenisiste čempiones godam pievienoja arī 1,3 miljonus dolāru (890 000 eiro).

Savukārt Pliškova, kura pagājušā gada "US Open" ceturtajā raundā izslēdza tieši Bārtiju, netika pie sava 13 titula karjerā.

Jau ziņots, ka Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Anastasija Sevastova Maiami WTA "Premier" turnīrā apstājās trešajā kārtā, bet Aļona Ostapenko zaudēja otrajā kārtā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu