Īpašā jubilejas koncertā "Arēna Rīga" uzstājas "Laima Vaikule & Freedom Ballet"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ieskats koncertā "Laima Vaikule&Freedom Ballet"
Ieskats koncertā "Laima Vaikule&Freedom Ballet" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

"Arēnā Rīga" šodien, 30. martā, plkst. 19 notiek Laimas Vaikules 65 gadu jubilejas koncerts "Laima Vaikule& Freedom Ballet".

Kopā ar dziedātāju uz skatuves kāpj arī viņas ilggadēji skatuves draugi Intars Busulis, Lauris Reiniks, Jānis Stībelis, grupa "Dagamba", kā arī Ukrainas deju kolektīvs "Freedom Ballet".

Foto: Ieskats koncertā "Laima Vaikule&Freedom Ballet"

Programmā izskanēs 30 Vaikules hiti latviešu un krievu valodā - gan vairākas retas dziesmas no nesen izdotās izlases "Leģendas. Laima Vaikule", piemēram, "Vienā laivā" un "Lietus pļava", gan arī īpaši populārās dziesmas "Nenāciet klāt man rudenī", "Viss nāk un aiziet tālumā", "Akapulko" u.c.

» Slimība un personiskās dzīves līkloči. Laima Vaikule atklāj, kāpēc nekļuva par pasaules mēroga popzvaigzni

Tāpat koncertā tiks izmantotas daudzas tehniskās iekārtas, lai radītu modernu scenogrāfiju un efektus. Pasākuma vizualizāciju radīšanai piesaistīts multimediju mākslinieks Māris Kalve, savukārt, muzikālo pavadījumu nodrošinās vairāk nekā 15 profesionāli mūziķi no Latvijas un ārvalstīm.

» Pieci citāti no filmas par Laimu Vaikuli, kas iznāks par godu viņas jubilejai

Koncerts tiks aizvadīts divās daļās, savukārt, pārtraukumā apmeklētājiem būs iespēja piedzīvot pirmizrādi Maijas Silovas veidotajai īsfilmai par Vaikuli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu