Kaspars Kambala maijā aizvadīs vēl vienu cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

3. maijā Skonto hallē Rīgā norisināsies pirmais profesionālais cīņu čempionāts "101 Fighting championship", vēsta portāls "balticevents.info". Ringā kāps arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala. 

Pasākuma "101 Fighting championship" organizatori informē, ka turnīri notiks regulāri un katrs atšķirsies. Ringā dosies titulēti cīkstoņi, populāri sportisti un tie, kas parādījuši savu meistarību citos cīņu pasākumos.

Kambala profesionālā boksa ringā atgriezās ar pārliecinošu uzvaru. Martā viņš ar nokautu pieveica Baltkrievijas pārstāvi Aļaksandru Ņahajčuku. Kambala boksam pievērsās 2007. gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē un četras cīņas profesionālajā ringā.

Pagaidām gan netiek atklāts, kas būs Kambalas pretinieks. 

Galerija: Kambala profesionālajā boksā atgriežas ar pārliecinošu uzvaru pār Aļaksandru Ņahajčuku

"Turnīros mēs vēlamies skatītājiem rādīt vairāk Latvijas talantu. Šoreiz mums būs divas titulcīņas pēc MMA noteikumiem. Par Latvijas čempiona jostu cīnīsies Roberts Skujiņš un Armands Tilens. Bet par Baltijas titula jostu cīnīsies viens no labākajiem smagsvariem Oļegs Jemeļjanovs," informē "101 Fighting championship".

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu