Māra Upmane-Holšteine pirms dzemdībām vēlas paspēt pārvākties (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Astro'n'out" solistes Māras Upmanes-Holšteines un mūziķa Goran Gora ģimene šā gada maijā kļūs par atvasi kuplāka, tāpēc pieņemts lēmums pārvākties uz jaunu dzīvesvietu. 

Upmane-Holšteine izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka ģimene pirms vairākiem gadiem  iegādājās māju Dārzciemā, tomēr remontdarbi nav virzījušies tik ātri, kā gribētos. "Nu ir cerība, ka paspēsim pārvākties līdz mazuļa piedzimšanai. Lai gan jaunajā mājā ir vēl daudz darba," izdevumam atklāj Māra.

Ģimene līdz šim uzturējusies dzīvoklī Maskavas forštatē. "Ceru, ka, auklējot trešo atvasi, varēšu izstumt ratiņus dārzā. Bērniem būs vairāk iespēju būt svaigā gaisā, turpat ar riteni pavizināties. Jūtu, ka Dārzciemā ir daudz klusāk," saka dziedātāja.

Atgādinām, ka jaunumus par ģimenes pieaugumu Māra un Goran Gora pavēstīja saviem sekotājiem vietnē "Instagram". "Mēs skaitījām un nonācām līdz pieci. Šī noteikti būs tā trešā, super izaicinošā un kolosālākā izvēle mūsu dzīvē," saviem sekotājiem paziņoja Māra un Goran Gora.

Mūziķu pāris pērnā gada vasarā svinēja 10. kāzu gadadienu. Abi ir vecāki meitai Ronjai un dēlam Ezram Klāvam. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu