Pārdaugavā, zaļā pļavā, tiek izgāzta kanalizācijas krava (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas Pašvaldības policijas formas tērps. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Pašvaldības policijas formas tērps. Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Agrā darba dienas pēcpusdienā, Rīgas pašvaldības policija saņēmusi izsaukumu uz Ūdens ielu, Pārdaugavā. Tur iedzīvotāji novēroja kanalizācijas atsūknēšanas auto, kas savu kravu izgāzis pļavā, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ierodoties notikuma vietā, policisti pamanīja, ka tur patiešām atrodas asenizācijas automašīna un, apsekojot blakus esošo pļavu, tika konstatēts, ka tur izgāzts liels daudzums, smakojoša šķidruma.

Vaininieki notikuma vietu neatstāja un dažu metru attālumā turpinājuši iesāktos darbus.

Kravas automašīnas vadītājs atbildot uz kārtībsargu uzdotajiem jautājumiem, savu vainu noliedza un apgalvoja, ka izgāztais šķidrums ir tīrs ūdens, bet pēc brīža tomēr atzinies un paskaidrojis, ka to licis darīt priekšnieks.

Pēc pašvaldības policijas aplēsēm, pļavā izgāzti aptuveni seši kubikmetri šķidruma, kas, visticamāk, tiks klasificēts kā vides piesārņojums.

Patlaban visi tālākie darbi nodoti Valsts vides dienesta rokās, kas arī lems par to, kāds sods pienākas par šādu rīcību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu