Kivičs komentē savu situāciju ar alkoholu: Man dzīvē vajag "sex, drugs & rock'n'roll" (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju šovbiznesa skandalozākais pāris Andris Kivičs un Liene Skulme nekad nav slēpuši, ka mēdz lietot alkoholu, - abi regulāri šova laikā kameras priekšā dzēra gan šampanieti, gan vīnu. Tagad intervijā "Apollo" Kivičs komentēja savu situāciju ar grādīgajiem dzērieniem, skaidrojot, vai plāno tos lietot mazāk.

Internetā cilvēki vairākkārt norādījuši, ka Kivičs ar savu publisko alkohola lietošanu rāda sliktu piemēru jauniešiem, taču pats mūziķis tā neuzskata. 

"Bļāviens, es esmu rokmūziķis. Man nav jārāda labu piemēru. Es zinu, ka Bono ir ārstējies septiņas reizes no alkohola.

Rokmūziķi dzer viskiju, rokmūziķi pīpē cigaretes, mīlējas daudz. Man dzīvē vajag sex, drugs & rock'n' roll!

Es, piemēram, aizbraucu uz Itāliju, ir saulaina diena, prasu Lienei: "Nu, ko darām? Paņemam kaut kādu vīnu!" Pēc tam vēl vienu, tad vēl vienu, un vēl vienu... No rīta, protams, mazliet sūdīgi," viedoklī dalās Kivičs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Pats mūziķis gan norāda, ka bez alkohola varētu mierīgi iztikt. "2018. gadā es neiedzēru vispār nevienu pili līdz vēlēšanu naktij.

Un tad, kad es nedzēru neko, tai gadā es sapratu, ka šķiršos. Man ar alkoholu tā – varētu iešaut vinčiku, bet varētu arī neiešaut.

Man vienkārši patīk, ka ar alkoholu cilvēki atraisās, atceros, ka mēs sākām dzert, jo mums ar Z-Scars bija bail iet uz skatuves. Bija kaut kādi mazvērtības kompleksi. Tāpēc pirms uzstāšanās tika iešauti 100 grami. Nokāpjam no skatuves - vajag kādu aliņu! Un visi paliek uzreiz atraisītāki, foršāki... Sapratām, ka šmiga ir cool štelle!"  intervijā atzina mūziķis. 

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu