Pirmdienas horoskops: 15. aprīlis (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Horoskops pirmdienai, 15. aprīlim.

AUNS Šodien svarīgi nepadoties, ja ar pirmo reizi neizdodas īstenot vēlamo. Ne reizi vien var nākties būt nelokāmam, aktīvāk aizstāvēt savas intereses. Mīļotais cilvēks sniegs morālo atbalstu.

VĒRSIS Iespējams, būsi iegrimis nopietnās pārdomās par paveikto, kā arī par nākotnes vīzijām. Tu vēlēsies gūt, kāda pieredzējušāka un autoritatīvāka cilvēka viedokli, lai skaidrāk ieskicētu tālākos plānus.

DVĪŅI Ja esi saistīts ar dzīves pusi tehnisko, tad zini, ka zvaigžņu stāvoklis ir labvēlīgs, lai pierādītu sevi! Tev lieliski izdosies atrisināt radušos sarežģījumus, tādejādi iegūstot priekšniecības novērtējumu.

VĒZIS Iespējamas neskaidrības darba jomā. Lai nepieļautu kļūdas, centies būt nosvērtāks savā rīcībā, atturēties no lēmumiem, kuri pieņemti emociju uzplūdu brīžos. Centies saglabāt iekšējo balansu, harmoniju.

LAUVA Noskaņojums tā vien var mudināt apliecināt sevi līdz šim neapgūtā lauciņā. Iespējams, kāds Lauvas zīmes pārstāvis dosies komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienā.

JAUNAVA Nav izslēgts, vajadzēs saņemties un veltīt visu uzmanību darba jautājumiem. Visticamāk projekta izpildes termiņš nepielūdzami tuvosies, kas nozīmē, tev vajadzēs rosīties ar dubultu intensitāti.

SVARI Savās domās, rīcībā vari kļūt svārstīgs, nedaudz neizlēmīgs. Dienas pirmajā pusē, vēlamāk neieplānot nopietnus darbus, atstāj tos uz vēlāku laiku, jo nav izslēgta nepatīkama vilšanās.

SKORPIONS Centies biežāk pasmaidīt, viss taču nemaz nav tik drūmi! Tiem, Skorpioniem, kuri ies pa dzīvi ar optimistisku noskaņu, piedzīvos daudz vairāk panākumus un pārsteigumus savā ikdienā.

STRĒLNIEKS Naudas lietas uzlabosies tikai tajā gadījumā, ja pavisam kritiski izvērtēsi savus izdevumus un centīsies tos rūpīgāk sabalansēt ar ienākumiem. Pēcpusdienā velti vairāk laika ģimenes lietām.

MEŽĀZIS Kļūsi jūtami pedantisks, prasīgs pret apkārtējiem. Tava rīcība var izvest no pacietības līdzgaitniekus, radīt pamatu nejaukiem strīdiem. Vēlams nedaudz pieklusināt savas ambīcijas un būt pretimnākošākam!

ŪDENSVĪRS Vari droši palielināt garīgo slodzi, bet no smagiem fiziskiem darbiem gan labāk izvairīties. Risinot juridiska rakstura jautājumus, neļauj steigai radīt neuzmanības kļūdas.

ZIVIS Kāds no apkārtējiem var ļaunprātīgi censties izmantot tavu labestīgumu, cilvēcīgumu. Esi nedaudz striktāks un neļauj sev kāpt uz galvas! Izteiktāks piesardzīgums naudas lietās, arī nenāks par ļaunu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu