Dievmātes katedrāles atjaunošana: palīgiem lidsabiedrība piedāvā bezmaksas lidojumus uz Franciju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidmašīna. Ilustratīvs attēls
Lidmašīna. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Francijas nacionālās lidsabiedrības "Air France" pārstāvji arī nolēmuši iesaistīties traģēdijā cietušās Parīzes dievmātes katedrāles atjaunošanā, un piedāva bezmaksas lidojumus cilvēkiem, kuri ziedo naudu un ir gatavi piedalīties katedrāles atjaunošanas darbos, vēsta portāls "Insider".

Portāls "Apollo" iepriekš jau vēstīja, ka katedrāles atjaunošanu atbalstīt solījuši arī vairāki Francijā labi pazīstami investori un uzņēmēji, apņemoties ieguldīt vairākus miljonus eiro, kā arī anonīmi ziedotāji. Arī Vācijas un Itālijas valdības ir piedāvājušas palīdzību, kā arī Krievija, solot palīdzēt ar saviem labākajiem ekspertiem. Kopumā miljardieri, uzņēmēji un pašvaldības apsolījuši vairākus miljonus eiro Dievmātes katedrāles atjaunošanai un ziedojumu vākšana vēl turpinās.

» Parīzes Dievmātes katedrāles atjaunošanai apsolīti teju 700 miljoni eiro

"Visas "Air France" komandas visā pasaulē ir šokētas par notikušo traģēdiju," lidsabiedrības pārstāvji atzina savā paziņojumš.

"Tāpēc mēs nodrošināsim bezmaksas transportu visiem oficiālajiem partneriem, kuri būs iesaistīti rekonstrukcijas darbos.

Tāpat mēs aicināsim mūsu klientus ziedot katedrāles atjaunošanai."

» Pirms un pēc: pirmie skati pēc postošā ugunsgrēka no Parīzes Dievmātes katedrāles iekšpuses

Parīzes Dievmātes katedrāles atjaunošana, visticamāk, izmaksās simtiem miljoniem eiro un ilgs vairākus gadus, varbūt pat desmitgades.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu