Lietuvā kārtējās nedienas ar mazuļiem - jaundzimušā asinīs atrod narkotikas "ecstasy" pēdas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Sestdie, 27. aprīlī, Klaipēdā pie slimnīcas vārtiem atrasts jaundzimušais. Ārsti pēc pārbaudes konstatējuši, ka mazuļa asinīs ir narkotiskās vielas "ecstasy" pēdas, informē Lietuvas ziņu portāls "Lietuvas rīts".

Slimnīcas virsārsts tic, ka mazulis, kura veselības stāvoklis nu ir stabilizējies, izdzīvos, taču tam vēl pāris dienas būs jāpavada nepārtrauktā ārstu uzraudzībā.

Mazulis atrasts ap deviņiem no rīta. Viņš bijis ietīts segā un atstāts pie slimnīcas sētas. Ārsti pieņem, ka zīdainis varētu būt atstāts neilgi pēc dzimšanas. Bērnam nav ārēju traumu vai orgānu bojājumu.

Portāls "Apollo" pirms kāda laika jau vēstīja par citu Klaipēdā dzimušu mazuli, kura asinīs atrada četras promiles alkohola.

Māte esot kāda 35 gadus veca sieviete, kuras asinīs konstatētas divas promiles alkohola. Viņa uz Klaipēdu atvesta no Telšiem bez dokumentiem. Sievietei konstatētas arī dažādas kaites, kas, pēc mediķu domām, saistītas ar ilgstošu alkohola lietošanu.

Izrādījies, ka sieviete, kura laida pasaulē piedzērušos mazuli, nemaz nezināja, ka viņa ir gaidībās, jo viņa nebija devusies pie ārstiem, tikai dzemdību dienā viņa bija ziņojusi par sāpēm vēderā.

» "Aizgāja un meitiņu atstāja." Jauna informācija par pamatīgā reibumā Lietuvā piedzimušo meitenīti

Māte pēc dzemdībām paziņojusi, ka meitiņu domājot audzināt pati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu