Jauniešu grupējums, kas piedāvā ekstrēmas izklaides par naudu. Jauna informācija uz elektrovilciena jumta atrastā mirušā zēna lietā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzelzceļa tilts un vilciens, Ilustratīvs foto.
Dzelzceļa tilts un vilciens, Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirms pāris nedēļām Latviju pāršalca šokējoša vēsts - uz elektrovilciena jumta atrasts miris zēns. Kā norāda jaunākā informācija, 14 gadus vecais jaunietis nāves mirklī neesot bijis viens, vēsta LTV raidījums "4. studija".

Puiša līķi atraduši tehniskie darbinieki, veicot vilciena tehnisko apkopi. Zēns bez dzīvības pazīmēm uz jumta esot gulējis vairākas stundas. Simtiem vilcienu pasažieru pat nenojauta, ka virs viņu galvām atrodas jauna cilvēka līķis.

Strāvas trieciens, kuru saņēmis zēna ķermenis, mērāms 3000 voltu apmērā, atklāj raidījums.

Kā norāda raidījums - puisis ekstrēmajās izklaidēs esot devies kopā ar domubiedriem.

Pēc netiešām pazīmēm varēja secināt, ka puisis nav bijis viens. Tehniskie darbinieki pieļauj, ka notikuma vietā varētu būt bijuši divi cilvēki, raidījumam atklāj AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvis Egons Ālers.

Raidījums "4. studija" esot izpētījis, ka mirušais puisis bijis iesaistījies kādā jauniešu grupējumā.

Huligānu varoņdarbi esot publicēti vairākos sociālajos tīklos, un viņu darbībām ikdienas seko tūkstošiem mazgadīgu bērnu.

Grupējuma līderi esot divi jaunieši ar segvārdiem "Ernests" un "Kreizī". Viņi kāpj dažādos torņos, laužas pazemes bunkuros, kaujas ar apsargiem un vizinās starp vilcienu vagoniem un uz to jumtiem.

Vairākos videomateriālos esot redzams arī bojā gājušais Ņikita, kura iesauka bijusi "Srekets".

Grupējumam esot mājaslapa, kurā par 10 eiro var piedalīties bīstamu objektu apmeklēšanā, vēsta raidījums. 

Tāpat mājaslapā esot atrodama informācija par traģiskajiem notikumiem liktenīgajā dienā. Mirušais puisis braucienā tiešām neesot piedalījies viens. Kopā ar viņu esot bijis viens no grupas līderiem, kurš, iespējams, arī organizējis neprātīgo izklaidi, vēsta "4. studija".

Ņikita esot pieskāries kādam vadam un aizdegusies viņa jaka. Pārējie aiz šausmām izlekuši tuvākajā pieturā, neinformējot par nelaimi ne policiju, ne mediķus, atklāj raidījums.

Šokējošs fakts - ekstrēmo izklaižu cienītāju mājaslapā esot ievietota bilde ar mirušā puiša līķi, kad to atraduši uzņēmuma tehniskie darbinieki, vēsta raidījums.

Kā skaidro PV pārstāvis, bilde esot autentiska un uzņēmums šobrīd izmeklē, kā bilde nokļuvusi mājaslapā, jo PV kategoriski iestājas pret šādu bilžu publicēšanu.

Valsts policija turpina notikušā izmeklēšanu un plašāku informāciju nesniedz, vēsta LTV raidījums "4. studija".

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu