"Pirms četriem gadiem ārsti teica, ka drīz miršu!" Bijušais NBA spēlētājs Odoms atklāti par narkotikām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lamars Odoms
Lamars Odoms Foto: AFP/SCANPIX

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lamars Odoms, kurš kopā ar Losandželosas "Lakers" vienību savulaik izcīnīja divus NBA čempontitulus, atzinis, ka pirms pāris gadiem ir bijis ļoti tuvu nāvei, vēsta "Los Angeles Times."

2015. gadā bijušis basketbolists pārdozēja kokaīnu, kā rezultātā nopietni cieta Odoma aknas, izraisot vairākas sirdstriekas. Sportists atradās komā un tobrīd ārsti viņa tuvajiem paziņoja, ka viņu varēs apciemot vēl tikai pēdejo reizi. 

"Ārsti teica, ka esmu staigājošais brīnums. Viņi bija pārsteigti, ka vēl esmu dzīvs. Man vienmēr ir bijis liels gribasspēks. Kad pamodos no komas, nespēju pastaigāt un runāt,"atklāja Odoms.

"Atmiņa man šobrīd ir ļoti slikta. Es nevaru atcerēties neko. Būtu ļoti priecīgs, ja varētu to izskaidrot, bet nevaru. Man ir bail par savu nākotni. Domāju, ka man vajadzētu doties pie ārsta un pārbaudīt, vai man nav Alcheimera slimība," atzina Odoms.

Atmiņas problēmas Odomam radušās no narkotisko vielu ietekmes viņa organismā pirms vairākiem gadiem.

Bijušais NBA spēlētājs tagad ir kļuvis par "Big3" līgas vienības "Enemies" spēlētāju. Viņš šajā komandā spēlēs kopā ar pazīstamo Gilbertu Arenasu, kurš savulaik arī bija viena no NBA zvaigznēm. Tieši "Big3" līgā Odoms atgriezīsies basketbola laukumā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu