Izveidots "nolādētāko" automobiļu tops (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Kāds auto eksperts un video blogeris apkopojis "nolādētāko" automobiļu topu - šie auto iegājuši vēsturē, jo ar tiem saistīti neparasti un traģiski notikumi. Šo spēkratu īpašnieki bieži kļuva par slepkavību vai pašnāvību upuriem.

Saskaņā ar video blogera apkopoto informāciju, šie tiek uzskatīti par visneveiksmīgākajiem automobiļiem vēsturē.

  1. 1964. gada "Dodge 330" sedans. Šis automobilis tiek dēvēts par "Amerikas ļaunāko murgu".
Foto: Unsplash

2. "Porsche 550 Spyder", šis auto nogalināja slaveno amerikāņu aktieri Džeimsu Dīnu, kurš mira 24 gadu vecumā. Pēc spēkrata pārdošanas teju visi tā jaunie īpašnieki mira traģiski vai tika nopietni ievainoti.

Foto: Pixabay

3. "Le Mans Disaster" šī sacīkšu automašīna 1955. gadā, sacensību laikā nogalināja 81 skatītāju. Pasākumā traumas ieguva aptuveni 120 cilvēki. Automobilis vēlāk cietis vēl sešos ceļu satiksmes negadījumos, kuros kopumā miruši 13 cilvēki.

4. Blogeris atzina, ka arī Padomju Savienības melnā Volga ir iekļaujama pie "leģendārajiem" spēkratiem. Ap šī modeļa automašīnām teikas un nostāsti nav mazāk kā visām iepriekšminētajām.

Foto: Pixabay

5. Sarakstā iekļuvis arī slavenais auto "Ford Deluxe", kas piederējis Bonija un Klaidas laupītājiem.

Foto: AP/Scanpix

6. Par vienu no nolādētākajām automašīnām tiek nosaukta arī Austrijas Hercoga Franca Ferdinanda automašīna "Phaenton". Hercoga slepkavība kļuva par vienu no galvenajiem Pirmā pasaules kara sākuma iemesliem, turklāt automašīna iekļuva sešās avārijās, kurās gāja bojā 13 cilvēki. 

Foto: Pixabay

7. Blogeris topam pievienoja arī "JFK SS 100 X" limuzīnu, kas izveidots "Lincoln Continental" bāzē, kurā tika nošauts ASV prezidents Džons Kenedijs. Topā iekļauts arī "Renault Megane" automašīna, kas iedarbojās pati.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu