Jaunākie upuri - 10 gadus vecas meitenes. Somijā aizturēts pedofils, kurš uzdarbojies "Instagram" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Somijā vairāk nekā 40 meitenes ir kļuvušas par kāda 30 gadus veca pedofila upuriem. Vīrietis meitenes meklējis sociālajā tīklā "Instagram", vēsta portāls "Postimees".

Policija patlaban veic izmeklēšanu, bet ir zināms, ka par pedofila upuriem ir kļuvušas 40 meitenes, kuras ir vecumā no 10 līdz 16 gadiem. 

Kā vēsta Somijas laikraksts "Ilta-Sanomat", 30 gadus vecais vīrietis ir aizturēts kopš marta. Viņš tiek turēts aizdomās par seksuālu uzmākšanos sociālajos tīklos.

Balstoties uz policijas informāciju, pastāv aizdomas, ka fiziskā saskare starp pedofīlu un meitenēm nav notikusi. Vīrietis iepazinies ar meitenēm sociālajā tīklā "Instagram"  un uzturējis ilglaicīgu kontaktu.

Kad ieguvis uzticību, pieprasījis, lai meitenes sūta viņam fotogrāfijas un seksuāla rakstura videoklipus. Vīrietis arī pats sūtīja nepilngadīgajām meitenēm seksuālu saturu. 

Policija par notikuši uzzināja, kad viena no cietušajām meitenēm sazinājās ar uzticības tālruni. Vīrietis izdarījis noziegumus laika posmā no 2018. līdz 2019. gadam.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu