"Viņi ir safabricējuši pierādījumus!" Brutāli nogalinātās Līgas dzīvesbiedrs netic Indijas policijai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Indijā pirms vairāk kā gada nogalinātās latvietes Līgas Skromanes partneris Endrū Džordans uzskata, ka lietisko pierādījumu trūkums varētu kavēt izmeklēšanu, vēsta "Baltic-Ireland", atsaucoties uz "The Irish Sun".

Viņš domā, ka policija varētu būt safabricējusi pierādījumus, lai varētu notiesāt apsūdzētos slepkavas.

Kā iepriekš ziņots, Latvijas pilsone Līga Skromane pazuda pagājušā gada 14. martā Indijas dienvidos, Keralas štatā, kur bija ieradusies kopā ar māsu Ilzi, lai ārstētos pēc tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Īrijā dzīvojošā latviete, kas cieta no smagas depresijas, izgāja no ajūrvēdas centra Pothenkodes ciematā un pazuda. 

Pēc mēneša sievietes sakropļotais līķis bez galvas tika atrasts mangrovju mežā pie upes Keralas štatā. 

Līgas partneris apgalvo, ka pretēji viņa vēlmei, sievietes ķermenis tika kremēts tikai divas dienas pēc līķa ekspertīzes veikšanas, apgalvojot, ka citādāk nebūs iespējama viņas mirstīgo atlieku repatriācija.

Īrijā dzīvojošais vīrietis norāda medijiem, ka slepkavības izmeklēšanā iesaistītie ķermeņi nekad netiek kremēti, lai, ja nepieciešams, būtu iespēja tos ekshumēt.

Džordans skaidro, ka Indijas varas iestādes atsakās ar viņu sadarboties attiecībā uz Līgas Skromanes slepkavību, aizbildinoties ar to, ka pāris nebija precējušies. Viņš uzskata, ka daļa lietisko pierādījumu varētu būt safabricēti.

» "Esmu pārliecināts, ka tur ir pilnīgs juceklis." Indijā brutāli nogalinātās Līgas dzīvesbiedrs atklāj jaunu informāciju

Likumsargi apgalvo, ka viņiem ir Līgas apakšveļa, bet atteikušies parādīt to. Mirušās partneris apgalvo, ka viņa nekad karstā laikā nav valkājusi apakšveļu, un ir pārliecināts, ka pazušanas brīdī Līgai mugurā bija tikai legingi.

"Es domāju, ka viņi safabricēja apakšveļu kā lietisko pierādījumu, lai dabūtu ciet tos puišus," medijiem atzinis Endrū.

Viņš apgalvo, ka arī džemperis, kas it kā bija mugurā Līgai atrašanas brīdī, nepiederēja viņai. Vīrietis uzskata, ka apsūdzētie ir par draudzenes nāvi atbildīgas bandas locekļi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu