Kuras Zodiaka zīmes vecumdienās kļūst neizturamas? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Mēdz teikt, ka cilvēkiem vecumdienās īpaši izteiktas kļūst visas negatīvās rakstura īpašības, līdz ar ko daži cilvēki tuviniekiem vai mīļotajiem kļūst vai neizturami. Par to, kuras Zodiaka zīmes līdz ar sirmumu sāk parādīt arī "radziņus", vēsta portāls "Postimees".

Vecumdienās atradināties no ne tik patīkamām rakstura iezīmēm vai pieradumiem kļūst īpaši grūti, tādēļ ir pat ļoti vērts apdomāt savu uzvedību tieši tagad un te. Astrologi vēsta, ka šīm Zodiaka zīmēm savas uzvedības pārvērtēšana ir īpaši aktuāla.

Auns

Šīs stūrgalvīgās Zodiaka zīmes pārstāvji jau no jaunības dienām dzīvo pārliecībā, ka labāk par visiem zina, kā būtu jārīkojas citiem, un nekautrējas detalizēti par to pavēstīt.

Vecumdienās šai rakstura iezīmei pievienojas arī nelokāma pārliecība par savu autoritāti un milzīgo dzīves pieredzi, kas Auna sarunu biedram var likt apsvērt iziet no telpas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju klātbūtnē būs grūti bilst pat pušplēstu vārdu un tas, protams, nepatīk nevienam.

Jaunava

Jaunavu perfekcionisms kļūst aizvien izteikt gadu no gada, tādēļ šīs zīmes pārstāvju tuviniekiem un draugiem nudien nākas bruņoties ar dzelžainu pacietību.

Kādā mirklī visiem apriebjas klausīties nebeidzamās instrukcijas - sākot no tā, kā pareizi salocīt zeķes un beidzot ar iejaukšanos citu privātajā dzīvē.

Svari

Zodiaka nelīdzsvarotākie pārstāvji ārprātīgi smagi uzlūko vecumdienu pienākšanu - viņus patiesi satriec katra jaunā krunciņa un un sirmais mats.

Sarunas ar šīs zīmes pārstāvjiem var pārvērsties par nebeidzamiem runas plūdiem par pagājušo jaunību, pilnībā ignorējot to, ka dzīve iet uz priekšu un viss vēl var notikt. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu