Viduslaiku stila slepkavības Vācijā: Visi mirušie bija iesaistīti viduslaiku fanātiķu seksa kultā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viduslaiku festivāls, ilustratīvs foto
Viduslaiku festivāls, ilustratīvs foto Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļā, sestdien, 11. maijā, Vācijā kāda apkopēja viesnīcā atrada trīs līķus vienā numuriņā. Visiem bija ar stopu šautas brūces, kā izrādās šī traģēdija atmaskoja viduslaiku fanātiķu seksa kultu un mirušais vīrietis bijis tā vadītājs, vēsta britu raidorganizācija BBC.

53 gadus vecais Torstens un 33 gadus vecā Kerstina ar sadotām rokām gulēja gultā, bet 30 gadus vecā Farina. bija nokritusi uz grīdas līdzās gultai. Tiek uzskatīts, ka Farina sākumā nošāva pāri un pēc tam padarīja sev galu. 

» Ar bultām cauršauti krūtīs un galvā. Viduslaiku stila slepkavības Vācijā

Pirmdien, 13. maijā, Farinas mājā Vitingenā tika atrasti vēl divu sieviešu līķi. Viena no sievietēm bija Farinas partnere - 35 gadus veca sākumskolas skolotāja Ģertrūde. Otra sieviete bija 19 gadus veca, taču viņa nav tikusi identificēta.

Kopš notikušā nākšanas atklātībā Vācijas medijos parādījušās ziņas par Torstenu, kurš esot bijis kulta līderis. Viņš pret kultā iesaistītajām sievietēm esot izturējies kā pret seksa verdzenēm, kontrolējot viņas ar fizisku spēku un psiholoģisku manipulāciju.

Kulta dalībniekus esot vienojusi interese par viduslaiku folkloru, un pašam Torstenam piederējis viduslaiku atribūtikas veikals.

Tajā tirgoti viduslaiku stila ieroči un karogi, bet skatlogā izstādīts dīvains zeķturos tērpts sievietes manekens, kas sasaistīts ar virvi un ķēdēm, kā arī apsmērēts ar sarkanu krāsu.​

Ar žurnālistiem runājis kāds pāris, kas baiļojas, ka neidentificētā 19 gadus vecā sieviete varētu būt viņu meita, kas pēc iepazīšanās ar Torstenu pārstāja kontaktēties ar ģimeni. 

Jaunā sieviete pirms diviem gadiem Torstenu esot satikusi cīņas mākslas nodarbībās. Dzīvespriecīgā jauniete esot pārvērtusies - atsvešinājusies no pazīstamajiem un kļuvusi depresīva. Viņa nokrāsojusi melnus matus un izvākusies no mājām, stāsta vecāki.

Karīna sākumā "jūsmīgi runāja par Torstenu, Torstenu, Torstenu", norāda māte.

Savukārt tēvs sacīja, ka "līdz pat šai dienai nesaprotu, kā četrās līdz sešās nedēļās var tā manipulēt cilvēku".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu