Ģimenes ārste sēžas pie stūres alkohola reibumā. Autoavārija Aizkrauklē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Sestdien, 1. maijā, Aizkrauklē ģimenes ārste pieķerta pie auto stūres 1,7 promiļu alkohola reibumā. Sieviete pie gājēju pārejas notriekusi divus stabus un uzbraukusi uz gājēju ietves, vēsta raidījums "Bez Tabu". 

Kā vēsta raidījums autoavārija notikusi agri no rīta, pirms plkst. 6.00.

Valsts policija (VP) informē, ka automašīna avarējusi pie gājēju pārejas, notriekusi apgaismes un gājēju pārejas ceļazīmes stabus. Auto neapstājies šķērsojis pretējā virziena ceļu, uzbrauca uz apmales un apstājās uz ietves pa kuru pārvietojas gājēji.

Pati 1985. gada dzimusī autovadītāja guva nelielus sasitumus.

Likumsargi noteic, ka par laimi incidentā nav nedz bojāgājušo, nedz ievainots kāds gājējs, jo parasti notikuma vietā apgrozās daudz cilvēku, tai skaitā arī bērnu. 

Zemgales rajona tiesa Aizkrauklē apstiprinājusi, ka pie auto stūres bijusi ģimenes ārste Olga Tomaševska.

Ārstei patlaban ir atņemtas tiesības, piespriesta soda nauda un notikušais jāapdomā izolatorā. VP informē, ka noformēti divi protokoli: par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Raidījums "Bez Tabu" devās uz Aizkraukli, lai aprunātos ar pašu ārsti, tomēr viņu nevar ne sastapt, ne sazvanīt. Savukārt kolēģes par notikušo neko nezinot, tikai piemin, ka ārste ir izņēmusi slimības lapu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu